Hot News
Ușakov: Moscova nu a primit nimic legat de o întâlnire Putin-Trump
03/06
Poliția a deschis dosare penale, ca urmare a demolării bustului mareșalului Jukov, din Harkov
03/06

Președintele Kazahstanului, despre cum l-a cunoscut pe Putin

Foto: RIA Novosti

Președintele Kazahstanului, Kasîm-Jomart Tokaev, a povestit cum l-a cunoscut pe Vladimir Putin, menționând că liderul rus i-a lăsat o impresie puternică de la prima întâlnire, scrie agenția TASS.

”Cu Vladimir Putin ne-am cunoscut la Kiev. Am fost trimis acolo, la ceremonia de învestitură a președintelui Kucima, iar Vladimir Vladimirovici tocmai fusese numit premier, președinte al Guvernului rus. Acolo am vorbit, scurt, ”în picioare”, dar încă de atunci mi-a făcut o impresie puternică prin rigurozitatea lui liniștită, după care, la Kremlin, ne-am revăzut când el era deja președinte în exercițiu al Rusiei”, a spus Tokaev, într-un interviu pentru programul ”Știrile săptămânii” al televiziunii Rossia.

El a arătat că, de atunci, contactele nu s-au întrerupt. ”Adică el era președinte, iar eu aveam alte funcții, dar întotdeauna ne recunoșteam vizual unul pe celălalt”, a adăugat Tokaev.

Totodată, Tokaev și-a exprimat speranța că va avea posibilitatea de a sta de vorbă cu conducerea Rusiei. ”În primul rând, desigur, cu președintele Vladimir Putin, pentru care am un respect sincer”, a spus președintele Kazahstanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082