Hot News
Rogozin: Programul de testare a rachetei ”Angara” intră în fază finală
23/06
Peskov: Europa nu a luat exemplu de la Rusia
24/06

Putin, despre relațiile dintre Rusia și SUA

Foto: Reuters

Președintele Vladimir Putin a declarat că Rusia este pregătită să dezvolte relații cu Statele Unite, de îndată ce Washingtonul se va maturiza pentru așa ceva. Într-un interviu acordat postului de televiziune NTV, șeful statului a afirmat că oportunitățile președintelui SUA, în această direcție, sunt limitate.

”Observăm că sistemul este astfel construit, încât multe dintre chestiunile pe care Trump ar fi dorit să le facă, nu are cum să le realizeze. Deși, firește, multe depind de voința politică”, a explicat președintele rus.

Putin a adăugat că fie SUA se decide dacă au nevoie să dezvolte relația cu Rusia sau nu. ”De aceea este nevoie de dialog – vă rugăm, suntem pregătiți. Dacă nu aveți nevoie – așteptăm, până când vă veți maturiza”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Referindu-se la relațiile dintre Rusia și Statele Unite, Putin a arătat, de asemenea, că Washingtonul înțelege că nu va reuși să ”preseze” Rusia în unele chestiuni de politică internațională, precum Iranul sau Venezuela, scrie ”Rossiiskaia Gazeta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875182