Hot News
Putin, despre relațiile dintre Rusia și SUA
24/06
La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
File de istorie: 1944, începutul eliberării României (I)
24/06

Peskov: Europa nu a luat exemplu de la Rusia

Foto: TASS

Statele europene nu au îndrăznit să copieze proiectul unic de comunicare directă între popor și șeful statului, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov (în foto), în cadrul emisiunii ”Moscova. Kremlin. Putin”, a postului de televiziune Rossia-1.

”Este un proiect unic, în întreaga lume, pentru toate țările lumii. Vă voi relata un lucru foarte straniu. Cam prin 2007 sau 2008, administrația noastră primea vizitele a numeroaselor delegații europene, care ne rugau să povestim cum se desfășoară acest unic format de comunicare în direct dintre Putin și popor. Ar fi dorit să se inspire din experiența noastră”, a spus Peskov.

El a explicat că, timp de mai multe ore, reprezentanții administrației președintelui Rusiei au dezvăluit toate detaliile operațiunii de pregătire. ”Este vorba atât de pregătire tehnologică, dar și pe linie de infrastructură și, firește, de idei”, a subliniat Peskov.

Elementul de legătură al acestui lanț îl constituie capacitatea președintelui de a răspunde la întrebări directe timp de mai multe ore. După ce au ascultat, delegațiile au ajuns la următoarea concluzie: ”Mulțumim mult, dar nu credem că merită să încercăm și noi”, a continuat Peskov.
Prima linie directă cu poporul a avut loc în 2001. De atunci, acest eveniment a fost organizat anual, cu excepția anilor 2004 și 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089