Hot News
Meniu sănătos pentru ruși
24/07
Marea Neagră devine vedetă a Rusiei ca putere maritimă
24/07

Moscova, printre cele mai vizitate orașe din lume

Foto: RIA Novosti

Moscova ocupă locul șapte în Europa, după gradul de accesibilitate a hotelurilor de categorie superioară și intră în primele 20 de capitale ale lumii, la acest indicator, informează RIA Novosti.

Experții unui portal internațional au analizat cererile utilizatorilor, în materie de hoteluri și au stabilit cele mai populare destinații pentru călătorii. Pe lista capitalelor lumii, care trezesc cel mai mare interes din partea turiștilor, Moscova ocupă locul 31 și poziția 19 printre cele mai solicitate orașe ale Europei. Podiumul a fost împărțit de Londra, Paris și Amsterdam.

În același timp, prețul mediu al unei camere de hotel din Moscova – 5000 de ruble/70,8 de euro – a permis orașului să se plaseze la mijlocul clasamentului celor 50 cele mai vizitate capitale, la nivel mondial. În partea de sus a listei se situează Monaco, Insulele Bahamas și Seychelles, capitala Israelului și Insulele Mauricius. Mai ieftin este în capitalele Laosului, Kazahstanului, Cambodgiei, Turciei și Indoneziei.
În medie, o noapte într-un hotel de cinci stele, din Moscova, costă peste 9.250 de ruble/131 de euro. Cel mai scump, în Europa, este la Oslo și la Copenhaga, la Paris și la Berna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068