Hot News
Jurnalistul Kirill Vîșinski, eliberat de către justiția ucraineană
30/08
La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
File de istorie: 1944, de la Operațiunea Iași-Chișinău, la frăția de arme sovieto-română. La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
31/08

Avioane Su-34 și un An-26 aterizează pe o autostradă în construcție (VIDEO)

Foto: Ministerul Apărării al Rusiei

Ministerul Apărării din Rusia a publicat imagini din timpul aterizării mai multor avioane de asalt Su-34 și de transport An-26, pe o autostradă în construcție, din Republica Tatarstan, ca element al programului special de pregătire pentru întreținere tehnică și materială în Districtul Militar Central.

Se menționează că în filmulețul postat de către ministerul menționat este surprinsă nu doar aterizarea avioanelor de luptă, dar și alimentarea lor cu carburant, pentru următorul zbor. La antrenamente au luat parte 12 avioane de atac Su-34 și două An-26. Toate aparatele au aterizat pe autostrada Europa – China de Vest.

Pe unul din sectoarele autostrăzii a fost amenajat un aerodrom de campanie. Aici, au fost deplasate depozite de muniții, lubrifianți și combustibil. La exercițiile speciale, care se desfășoară în intervalul 27 – 30 august, participă peste 20.000 de militari, precum și aproape 7.000 de unități de tehnică militară și de armament, plus circa 90 de elicoptere și avioane, precizează ”Izvestia”.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875036