Hot News
Vladimir Putin: Nu repetați greșelile economice din trecut
14/11
De ce a venit Putin la BRICS
14/11

Lavrov a glumit în legătură cu alegerile americane

Foto: yandex.ru

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a răspuns ironic, întrebat fiind dacă Moscova se pregătește pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, prevăzute pentru 2020.

”Nu vă faceți griji, rezolvăm problema”, a glumit Lavrov, spre amuzamentul celor prezenți la sesiunea rusă a Forumului păcii de la Paris.
TASS amintește că, în ultimul timp, SUA au acuzat în repetate rânduri Rusia de ingerință în alegerile lor, imprimând, oarecum, un ”trend”, preluat, ulterior, de o serie întreagă de alte țări, care au afirmat că Moscova s-a amestecat ba într-un proces electoral, ba într-altul.

Campania electorală din SUA va demara la 3 februarie, în statul Iowa. Numele adversarului actualului președinte american, Donald Trump, se va afla la congresul național al Partidului Democrat, care se va desfășura în zilele de 13-16 iulie 2020, în orașul Milwaukee (statul Winconsin). Primarele republicanilor au fost programate pentru 24-27 august, anul viitor și vor fi găzduite de orașul Charlotte (Carolina de Nord).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875054