Hot News
La bordul ISS, americanilor li s-a stricat toaleta
16/12
Putin și Merkel au vorbit la telefon despre Paris
17/12

O rusoaică, printre cei mai proeminenți noi miliardari

Foto: RIA Novosti

Revista americană Forbes, în versiunea rusească, a prezentat cele mai proeminente persoane dintre cele care au completat, anul acesta, lista miliardarilor lumii. Este vorba, în total, despre 200 de nume, potrivit publicației americane, care, a evidențiat-o, în primul rând, pe fondatoarea Wildberries, Tatiana Bakalciuk (în imagine), informează RBK.

Forbes arată, printre altele, că Bakalciuk a devenit a doua femeie, din Rusia, a cărei avere a depășit un miliard de dolari, după Elena Baturina. Se subliniază, în mod deosebit, că Tatiana a dobândit succes în comerțul electronic, după înființarea, în 2004, a companiei Wildberries. În 2018, veniturile firmei au atins 1,9 miliarde de dolari, numărul clienților ridicându-se la aproape 2 milioane de oameni în Rusia, Belarus, Kazahstan, Armenia și Kârgâzstan.

Când și-a creat firma, în 2004, Bakalciuk era în concediu pentru creșterea copilului. Iar, totul a pornit de la necesitatea de a ajunge, într-un fel sau altul, la cumpărături, în condițiile în care avea un copil mic. A început cu vânzarea de haine achiziționate de pe un site german. Apoi, a început să lucreze direct cu furnizorii.

Acum, Wildberries vinde produsele a 15.000 de branduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875126