Hot News
Șah prudent al Washingtonului în “vecinătatea imediată” a Rusiei (II)
12/02
Putin a stabilit principalul obiectiv economic
13/02

Deputatei Natalia Poklonskaia i s-a trimis o sentință la moarte

Foto: RIA Novosti

Deputata în Duma de Stat, Natalia Poklonskaia (în imagine), a povestit pe rețeaua Telegram că a primit, prin poștă, o sentință la moarte, trimisă de la Kiev, de către militanții mișcării de extremă dreaptă ”Pravîi sektor”. Fostului procuror al Crimeii i se promite ”că va fi prinsă, dusă până la cel mai apropiat zid și executată”, relatează Rambler.

«Tot e bine, că, în sentință, nu au scris: ”Arsă pe rug, precum o vrăjitoare!”, ”Lăsată la mila unui urs”, ”Ciopârțită!”… Ceva nu este în regulă cu creierul lor!», a scris Poklonskaia.

Deputata i-a numit acești extremiști ”animale” care nu au dreptul să-i judece pe bolșevici și ”teroarea roșie”, pentru că, dacă ar fi fost după voia lor, «anul 1937 ar fi devenit mic copil, cu toată ”marea epurare” de atunci».

”Ar fi construit noi camere de gazare, chiar lângă Kiev, iar lângă Donețk ar fi deschis un GULAG. Și, un fluviu de sânge ar fi străbătut Ucraina, ca un nou Nipru…”, a declarat fostul procuror.

Trăgând o concluzie, Poklonskaia a arătat că ”Pravîi sektor” a dat o sentință nu doar pentru ea, ci pentru întreaga Ucraină, iar președintele țării, Volodimir Zelenski, ”a acceptat-o tacit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875054