Hot News
Autograful lui Putin, vândut cu 4.900 de euro
22/02
De ce se tem rușii dacă pleacă Putin
22/02

”The State Ukraine”: Ucrainei i s-a prezis un viitor de neinvidiat

Deputata Dumei de Stat, Natalia Poklonskaia/ Foto: Ffacebook

Natalia Poklonskaia, vicepreședinte al Comitetului Dumei de Stat pentru Afaceri Internaționale, fost procuror al Crimeii, a răspuns numirii lui Richard Donoghue, procuror pentru Districtul de Est al New York-ului, în calitate de coordonator al afacerilor ucrainene.

«Ce fel de afaceri ucrainene? se întreabă deputata rusă, pe Facebook. Cred că lista unor astfel de “cazuri” nu va fi exhaustivă. Adică, în curând, se pare că va exista un “state Ukraine”. Și, cu o mișcare ușoară, țara se transformă într-un apendice al hegemonului – o platformă pentru desfășurarea bazelor militare NATO și oameni de calitatea a doua (sau a treia)».

Urmând această logică, acum, președintele Ucrainei ar trebuie să numească un procuror al unei regiuni, ca și coordonator pentru toate “afacerile americane”.

De asemenea, Poklonskaia i-a întrebat pe abonați dacă doresc, cu adevărat, «ca poporul ucrainean să servească America “frățească”, în țara lor natală.

Anterior, presa a relatat că Washingtonul l-a înlocuit pe procurorul pentru probleme speciale, din Ucraina.

Departamentul de Justiție al SUA l-a aprobat pe Richard Donaghue. El va supraveghea investigațiile legate de Ucraina și va decide privitor la începerea anchetelor noi sau la finalizarea celor existente.

CNN notează că numirea lui Donaghue i-ar putea oferi procurorului general al SUA, William Barr, un control mai mare asupra investigațiilor care pot fi sensibile din punct de vedere politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089