Hot News
Kremlinul a decis: Parada de 9 Mai, amânată pentru altă dată
16/04
Măsuri suplimentare pentru susținerea mediului de afaceri
16/04

Articolul din The New York Times despre Putin, ”o mostră de schizofrenie”

Ilustrația de I.Repin la nuvela lui Gogol ”Însemnările unui nebun”/ Foto: uformat.ru

Jurnalistul de televiziune Vladimir Soloviov a comentat articolul din cotidianul american The New York Times (NYT), în care președintele Rusiei, Vladimir Putin, este acuzat de ”distrugerea sistemului de sănătate” al Statelor Unite și de ”dezinformare în legătură cu noul coronavirus”, relatează Vzgliad.

”Este o prostie și o mostră de schizofrenie”, a afirmat Soloviov. ”În ultimul timp, sunt psihoterapeut și îi diagnostichez pe toți, inclusiv pe cel care a scris asta în The New York Times. Ce poți face? Nu poți decât să constați semnele unor tulburări mentale severe”, a arătat el.
Omul de televiziune a cerut publicației americane să caute subiecte de presă în Statele Unite și să acorde atenție ”grozăveniilor” relatate de alte mijloace de informare în masă.

Într-un recent articol, NYT susține că liderul rus ”a jucat un rol important în răspândirea de informații false” despre boli și epidemii – ”a fost parte a unui plan mult mai amplu de discreditare a Occidentului și de distrugere a inamicului, din interior”.

În ultimii ani, una dintre temele dezbătute regulat în mijloacele americane de informare în masă a fost influența părții ruse și a lui Vladimir Putin asupra politicii din Statele Unite. De la sfârșitul anului 2016, aceasta presă s-a referit la ”ingerința” Rusiei în alegerile prezidențiale. Moscova respinge aceste acuzații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076