Hot News
Coronavirus. Tribunalele din Rusia s-au refugiat pe internet
22/04
Invitație la un Concurs de poezie și cântec – ”75 de ani de la Marea Victorie”
23/04

Cea mai mare reușită a Rusiei din perioada pandemiei

Foto: TASS

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a spus care este cea mai mare realizare a Rusiei din perioada pandemiei de coronavirus, relatează RIA Novosti. Reprezentanta OMS în Rusia, Melita Vujnovic (în imagine), a arătat, în acest sens, că autoritățile ruse au reușit să păstreze sistemul național de sănătate pe timpul epidemiei. Potrivit afirmațiilor sale, acest lucru este cel mai important.

Graficele de răspândire a Covid-19 în Rusia, prezentând numărul de îmbolnăviri în fiecare zi: în Rusia, per total (culoarea albastră), la Moscova (culoarea roșie) și în Rusia, fără Moscova (culoarea galbenă)/ Foto: rambler.ru

De asemenea, ea a lăudat Rusia pentru capacitatea ei de pregătire, astfel încât nu s-a ajuns într-o situație de deficit a locurilor în secțiile de reanimare, fiind, totodată, asigurat un număr suficient de paturi pentru bolnavii în stare gravă.

În acest context, Melita Vujnovic a relatat cum, în alte țări, persoanele infectate au rămas, încă din a doua, a treia săptămână de pandemie, fără tratament – pentru că nu mai existau locuri libere în spitale. ”Dar, Rusia a reușit să prevină așa ceva”, a subliniat reprezentanta OMS.

Potrivit constatărilor ei, în Rusia, numărul de îmbolnăviri crește, ”dar fără zvâcniri, nu pe verticală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078