Hot News
Academicianul Rogov: Crește riscul unui război nuclear
06/05
Vladimir Putin l-a decorat pe Kim Jong-Un
06/05

Ucraina: Elevă, obligată de „naționaliști” să-și toarne vopsea în cap

”Naționaliști” ucraineni/ Foto: 123ru.net

În regiunea Zaporojie, o elevă de 13 ani a fost obligată să-și toarne vopsea verde pe față și, în genunchi, să-și ceară iertare pentru că a insultat drapelul ucrainean, relatează rambler.ru, citând zp.vgorode.ua.

Tânăra a înregistrat un video în care doi prieteni, în vârstă de 19 ani, rupeau drapelul Ucrainei. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru profanarea simbolurilor de stat. Adolescenții au fost reținuți, iar eleva de 13 ani a fost invitată la poliție, împreună cu mama, ei pentru o discuție profilactică.

Tinerii și-au cerut iertare pentru incident și au declarat că gestul lor a fost făcut ”la beție”. Activiștii-“naționaliști” din Zaporojie au considerat, însă, că nu este suficient. Ei au găsit-o pe tânăra de 13 ani și au obligat-o să își ceară iertare, într-o postare video.

”Iubesc Ucraina, dar așa a ieșit și nu se va mai repeta niciodată”, a spus ea, apoi și-a turnat vopsea verde pe față și pe păr, după care s-a așezat în genunchi.

Unul dintre ”radicali” a propus ca eleva să sărute drapelul. ”Nu trebuie ca un asemenea animal să sărute drapelul”, a răspuns altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875066