Hot News
Votul general constituțional. Informații utile pentru cetățenii ruși, aflați pe teritoriul României/ Общероссийское голосование по поправкам к Конституции. Полезная информация для российских граждан, находящихся на территории Румынии
30/06
”Omagiu adus memoriei”: Putin și Lukașenko au inaugurat Memorialul Soldatului sovietic de lângă Rjev
30/06

Președintele Vladimir Putin li s-a adresat cetățenilor ruși în ajunul principalei zi de vot constituțional național

Președintele Vladimir Putin, la inaugurarea Memorialul soldatului sovietic din Rjev, Regiunea Tver/ RIA Novosti

”Când suntem împreună, putem face față și celor mai complexe sarcini, chiar și în situații critice”, a spus președintele, amintind că 1 iulie este ziua principală de vot constituțional.

El s-a adresat națiunii din districtul Rjev (Regiunea Tver) unde, astăzi, se inaugurează Memorialul soldatului sovietic (în timpul războiului, în zona orașului Rjev, au avut loc lupte deosebit de crâncene și de lungă durată – n.r.)

„Vă rog, dragi prieteni, să vă spuneți cuvântul”, li s-a adresat Putin rușilor. “Vocea fiecăruia dintre voi este cea mai importantă.”

“Nu votăm doar amendamentele care au fost formulate potrivit normelor de drept, a mai spus șeful statului, votăm pentru țara în care vrem să trăim – cu educație și asistență medicală moderne, cu protecție socială sigură a cetățenilor, cu o putere eficientă, subordonată societății. Votăm pentru o țară pentru care muncim și pe care vrem s-o transmitem copiilor și nepoților noștri.”

1 iulie este ziua principală de vot pentru modificările aduse Constituției. Votarea a început la 25 iunie. Cetățenii pot vota la o secție de votare, iar locuitorii din Moscova și din Regiunea Nijhny Novgorod au posibilitatea de a face acest lucru online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875175