Hot News
Despre ”ultimul cadou” oferit de Trump lui Putin
04/08
Noua strategie energetică a Rusiei: prin Nord Stream-2 ar putea fi transportat hidrogenul
04/08

Clasament Forbes: Cei mai bine plătiți artiști ruși

Serghei Șnurov, vocalistul trupei ”Leningrad”/ Foto: vesti.ru

Cântăreții Serghei Șnurov, Egor Krid și Dima Bilan au ocupat primele locuri din clasamentul celebrităților din showbiz cu cele mai mari venituri realizate în 2019.

Prima poziție a ratingului realizat de publicația Forbes, în varianta rusă, a revenit, ca și în 2018, vocalistului trupei ”Leningrad”, Serghei Șnurov, care utilizează pe larg, în textele cântecelor sale, lexicul nenormativ. Supranumit și ”oligarhul artiștilor” din Rusia, el a înregistrat încasări estimate între 6,8 și 8,8 milioane de dolari, în condițiile în care, pentru un concert privat, el primește, în medie, 150.000 de dolari.

Locul secund i-a revenit lui Egor Krid, cu 6,9 milioane dolari, urmat pe ultimul loc al podiumului de Dima Bilan, cu 6,8 milioane de dolari. Pe poziția a patra se regăsește interpretul de muzică rap Basta (Vasili Vakulenko), ale cărui venituri au fost evaluate de Forbes la 6,6 milioane de dolari, alături de Filip Kirkorov, cu aceeași sumă. La mică distanță se află, cu 6 milioane de dolari câștigați în 2019, trupa ruso-belarusă ”Bi-2”.

Dintre reprezentantele sexului frumos, cele mai mari încasări le-a avut cântăreața Polina Gagarina – 6,4 milioane de dolari, urmată de omul de televiziune Ksenia Sobciak (4,4 milioane de dolari) și cântăreața Zivert (Iulia Zivert), cu 3,1 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101