Hot News
Lavrov și-a anulat vizita la Berlin
15/09
Navalnîi și-a dezvăluit planurile de după recuperare
15/09

Compozitorul Iuri Loza a fost în Crimeea. Ce a găsit acolo

Cântărețul și compozitorul Iuri Loza și-a petrecut vacanța în Crimeea/ Foto: kp.ru

Cântărețul și compozitorul rus Iuri Loza a împărtășit, pe pagina sa de Facebook, impresiile din călătoria efectuată prin stațiunile din Crimeea. Dar nu i-a plăcut în ce a transformat Ucraina peninsula.

Loza a afirmat că, timp de 25 de ani, autoritățile ucrainene nu au finanțat Crimeea, ci doar ”au jefuit, într-un mod barbar”, distrugând bucată cu bucată această regiune.

”În jurul aceluiași oraș Kerci sunt o sumedenie de plaje sălbatice care, cândva, erau centre de sănătate, cu multe pensiuni. Acum, nimic nu funcționează, clădirile se degradează, uitându-se cu privirea pustie a ferestrelor fără geamuri la munții de gunoaie uitate cu lunile. Drumurile construite încă din vremea Sovietelor au ajuns impracticabile, de parcă ieri ar fi fost bombardate de avioanele germane Messerschmitt”, explică artistul.

Muzicianul consideră că autoritățile ruse ar fi trebuit să reunească Peninsula Crimeea imediat după destrămarea URSS-ului. Regiunea ar fi fost, astfel, protejată de Ucraina, iar stațiunile ar fi fost de nivel mondial.

În același timp, Loza a rămas mulțumit de vacanță, declarându-se convins că, printr-o abordare corectă, în Crimeea va fi ”chiar foarte elegant”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875085