Hot News
”Răbdarea lui Putin a crăpat”: Satanovski, despre acordul cu SUA
17/10
Rusia dezvoltă un preparat ce stopează înmulțirea coronavirusului
17/10

Revista ”Crimean Magazine”

Foto: Crimean Magazine

“Jurnalul Crimeii” (Crimean Magazine) este un proiect de  importanță socială, creat sub patronajul guvernului Republicii Crimeea (https://journalcrimea.ru/). Fondator și editor este o instituție bugetară de stat a republicii, Redacția ziarului “Krîmskaia Gazeta”. Primul număr al revistei a văzut lumina tiparului în decembrie  2015. Sediul publicației se află la Simferopol.

Revista consideră următoarele activități ca fiind misiunea sa:

  •  popularizarea și dezvăluirea bogatului potențial al Crimeii;
  •  atragerea investițiilor, precum și a noilor parteneri de afaceri responsabili din diferite regiuni ale Rusiei, pentru dezvoltarea peninsulei;
  •  promovarea oportunităților turistice și recreative ale Republicii Crimeea;
  •  intensificarea cooperării dintre Crimeea și regiunile curatoare din Federația Rusă.

“Jurnalul Crimeii” publică interviuri, în exclusivitate, cu reprezentanții autorităților de toate nivelurile și comentariile lor, opiniile experților, ale oamenilor de afaceri, ale principalilor actori de pe piața imobiliară, ale participanților la Zona Economică Specială a Crimeii, interviuri cu reprezentanți ai sectorului stațiunilor, restaurantelor, industriei.

Revista conține, de asemenea, materiale analitice privind dezvoltarea investițiilor din Crimeea, recenzii politice, articole despre cultură și turism, obiective turistice și istorie unice ale peninsulei, diversitatea etnică a popoarelor din Crimeea și multe altele.

Vă prezentăm o ediție specială a revistei, în limba engleză.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875083