Hot News
Zaharova: Premierul Ungariei falsifică adevărul istoric
31/10
Trei pericole pentru Rusia. Avertisment lansat de Patrușev
31/10

Anna Popova, despre beneficiile de a avea mai multe vaccinuri împotriva coronavirusului, în Rusia

Anna Popova, șefă a Rospotrebnadzor/ Foto: RIA Novosti

Prezența în Rusia a mai multor vaccinuri autohtone, simultan, le oferă medicilor și pacienților “o oportunitate de manevră”, a relatat șefa Rospotrebnadzor (Protecția consumatorilor – n.r.), Anna Popova, la o emisiune a postului de televiziune „Rossiya 1”.

Popova a explicat că vaccinarea pacienților de diferite grupe de vârstă poate avea propriile caracteristici. De exemplu, pacienții mai tineri ar putea dori să se vaccineze mai repede, în timp ce cetățenii în vârstă ar putea avea nevoie de o “metodă mai blândă” de vaccinare. Existența diferitelor vaccinuri îi permite medicului să utilizeze cel mai eficient vaccin pentru un anumit pacient, a concluzionat șeful Rospotrebnadzor.

Anterior, viceprimarul Moscovei, Anastasia Rakova, într-un interviu acordat canalului TV Rossia 24, a spus că vaccinarea împotriva coronavirusului poate începe, pentru toată lumea, la Moscova, într-o lună.

La 11 august, a fost înregistrat primul vaccin anti-Covid din lume, ”Sputnik V”.  A fost dezvoltat la Centrul ”N.Gamaleia” din Moscova. Producția medicamentului a început la 15 august și este supusă testelor post înregistrare, timp în care este planificată vaccinarea a 40.000 de voluntari.

La 14 octombrie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat înregistrarea celui de-al doilea vaccin împotriva coronavirusului – ”EpiVacCorona”, dezvoltat la Centrul Științific ”Vector”, din Novosibirsk. În plus, la începutul lunii octombrie au început, în Rusia, testele clinice ale celui de-al treilea vaccin rusesc, creat la Centrul Federal ”M.Ciumakov”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875201