Hot News
Peskov a dezmințit amplasarea militarilor turci în Karabah
10/11
Полезные ссылки_ Список адвокатов Румынии
10/11

Ministrul estonian spune adevărul său despre falsificarea alegerilor din SUA și Biden corupt, după care își prezintă demisia din guvern

Foto: baltic-course.com

Cu o zi înainte, ministrul de Interne Mart Helme (în imagine), alături de colegii săi de la Partidul Conservator Popular (EKRE) – ministrul de Finanțe Martin Helme și europarlamentarul Yak Madison, au vorbit la postul de radio TRE despre falsificarea alegerilor din SUA și despre faptul că alegerea lui Joe Biden în funcția de președinte ar fi începutul decăderii Americii.

 ”După ce am văzut ce calomnii și minciuni produce mass-media estonă, am decis să demisionez, a spus Helme. Motivul este foarte simplu: nimeni nu îmi poate închide gura. Spun ceea ce cred că este corect, spun ceea ce este în inima mea”.

Potrivit lui Helme, el va continua să lucreze în Riigikogu (Adunarea de Stat a Estoniei – n.r.).

Șeful lui pe linia EKRE, ministrul de Finanțe, Martin Helme, a declarat că opoziția ar dori să-și exprime neîncrederea față de ministrul de Interne, dar că ”nu le vom oferi o asemenea plăcere”.

În emisiunea radio de duminică, Mart Helme a declarat că nu încape îndoială legat de faptul că aceste alegeri din SUA sunt falsificate și că toți oamenii normali ar trebui să se opună. ”Nu are sens să vorbești despre vreo democrație sau stat de drept, dacă alegerile pot fi atât de simplu, atât de obraznic și de masiv falsificate”.

Desen de Shadi Ghanim

”Dacă acest lucru va trece, dacă Trump va fi eliminat de la putere, atunci Constituția nu mai funcționează în America”, a adăugat el.

Potrivit lui Mart Helme, Joe Biden a fost ales președinte al Americii de către ”deep state” (statul profund – n.r.). ”Logica statului profund este să infiltreze, peste tot, ticăloși, ticăloși corupți și șantajabili, pentru a-și asigura propria libertate de acțiune. Joe Biden și fiul său, Hunter Biden, sunt tipii corupți”, a mai spus ministrul de Interne.

De mai multe ori, în timpul emisiunii, s-a discutat posibilitatea izbucnirii unui război civil în America. ”Trump va câștiga, în cele din urmă; se va întâmpla cu prețul unei lupte uriașe, poate chiar cu vărsare de sânge, dar, în cele din urmă, dreptatea va fi restabilită”, a spus demnitarul estonian.

De asemenea, Helme a declarat, cu siguranță de sine, că alegerile din Estonia nu se desfășoară corect. El a comparat votul prin poștă din Statele Unite cu cel electronic din Estonia, când, în mod fraudulos, sunt folosite voturile celor care nu participă la alegeri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875201