Hot News
Cine riscă să moară fără vaccin împotriva Covid-19
09/01
Pușkov, despre blocarea rețelelor sociale ale lui Trump
09/01

Americanii, fascinați de noua motocicletă rusească ”Ural”

Motocicleta ”Ural Gear Up GEO”/ Foto: gazeta.ru

Publicația americană online Cycle World a evaluat noua motocicletă rusească cu ataș, Ural Gear Up GEO, fabricată de uzina de motociclete din Irbit, relatează RIA Novosti. Se precizează că modelul a fost produs în serie limitată de 20 de exemplare, la un preț de 26.999 de dolari bucata.

Autorul articolului subliniază că noul ”Ural” dispune de posibilități off-road extinse comparativ cu modelul de bază Gear Up. Versiunea GEO este echipată cu amortizoare reglabile Nitron, anvelope Heidenau și un sistem de evacuare GPR (aprobat numai pentru utilizare off-road). În plus, motocicleta dispune de un nou portbagaj în spatele și în partea din față a atașului, bare de protecție, iluminare suplimentară, dispozitiv pentru montarea GPS-ului și un USB dublu pentru încărcare.

Autorul materialului subliniază cât de practică este, pentru drumuri desfundate, această motocicletă unde ”există loc pentru toată familia și provizii pentru o săptămână”. Semnatarul articolului semnalează, de asemenea, că Ural dispune de tracțiune pe spate care, în opinia lui, ar fi foarte comodă și la unele motociclete cu două roți.

Publicația nu uită să menționeze prețul ridicat al ”Ural Gear UP GEO”, dar, potrivit aprecierilor autorului articolului, 27.000 de dolari pentru o motocicletă cu ataș cu o capacitate de 41 de cai putere, este un preț care nu face decât să accentueze caracterul contradictoriu al produselor ”Ural”, care combină conceptul anacronic al motocicletei cu ataș cu un deosebit caracter practic al unei mașini cu un aspect exterior dezarmant și extrem de utilă. Toate, la un loc, fac «din ”Ural” nu doar o drăcovenie fermecătoare», scrie autorul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875046