Hot News
”Să obligi Rusia să se supună” – în SUA au arătat adevăratul scop al situației din Ucraina
24/04
Ministerul Apărării a explicat situația din Strâmtoarea Kerci
25/04

Volodin: SUA încearcă să slăbească pozițiile președintelui Rusiei

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin/ Foto: RIA Novosti

Statele Unite încearcă să facă totul pentru ca președintele Rusiei, Vladimir Putin, să plece cât mai repede din această funcție. Washingtonul încearcă, astfel, să slăbească Rusia, a declarat președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, scrie Rossiiskaia gazeta.

Parlamentarul a atras atenția asupra raportului serviciilor secrete ale SUA, care circulă în spațiul public. Astfel, potrivit spuselor sale, se formulează o sarcină concretă în privința președintelui țării noastre – ”să-i șubrezească poziția și să facă totul pentru a-l vedea plecat cât mai repede din această funcție”.

”Este cât se poate de clar”, a constatat speakerul. ”Putin este avantajul nostru. Iar voi faceți totul pentru a ne lăsa fără el”, s-a adresat americanilor Volodin.

Volodin a subliniat că ”jignirile formulate la adresa liderului rus sunt jigniri adresate cetățenilor țării noastre”. La fel cum și amestecul în treburile Rusiei jignește poporul rus.

”Tot ceea ce s-a inventat – otrăvirile, amestecul în alegeri – voi nu vreți să le dezbateți pe nici o platformă parlamentară, la nici un forum de dialog”, a scris Volodin, adresându-se politicienilor occidentali. ”Ignorați totul, pur și simplu, ați desemnat vinovații. Vinovații pentru amestec, vinovații pentru otrăvire”.

Parlamentarul a mai subliniat că Rusia a avut întotdeauna o părere proastă despre trădători și este imposibil să fragilizezi un stat cu mâinile celor care au acceptat ofrande de la forțele care doresc răul țării .

Președintele Dumei de Stat a chemat Statele Unite și Occidentul să-și vadă de treburile lor, să se ocupe de problemele lor interne și de drepturile propriilor cetățeni. ”Iarna îi dispersați și udați cu apă, îi loviți cu bâte, folosiți gaze lacrimogene şi gloanțe de cauciuc”, a amintit el. ”Ce standarde ne puteți prezenta, pe lângă faptul că, după ce racolați cetățeni, îi abandonați ca pe niște materiale reciclate inutile?”

Volodin a arătat, de asemenea, că mass-media occidentale trec sub tăcere atitudinea ticăloasă față de colegii ruși. Același lucru se poate spune și despre Ucraina – ”când autoritățile au închis toate publicațiile de opoziție”, jurnaliștii occidentali au tăcut mâlc. ”Unde este solidaritatea jurnalistică? În general, cine considerați că sunteți și cum percepeți astfel de decizii?”, a întrebat speakerul. ”De ce nu spuneți nimic? Totul pentru că vă hrăniți din mâinile acestor state și ați uitat de standarde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874974