Hot News
Record după record. Peste 24.000 de cazuri noi de COVID-19 în Rusia
04/07
Peskov, despre NATO, ”tinerii europeni” și distrugătorul ”Defender”
05/07

Dodon a acuzat-o pe Sandu de politica anti-rusa

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon/ Foto: regnum.ru

Fostul președinte al Republicii Moldova, co-președintele blocului electoral “Comuniștii și socialiștii”, Igor Dodon, a declarat că șeful republicii, Maia Sandu, a făcut o serie de pași anti-rusești sub influența curatorilor occidentali, în cele șase luni de când este în funcție.

“De jumătate de an încoace, nou-născutul președinte al Moldovei crede că este conducătorul țării. În realitate, ea îndeplinește ordinele curatorilor săi străini. În aceste șase luni, președintele Moldovei, cu cetățenie română, a făcut o serie de pași anti-rusești”, a scris Dodon pe canalul său de pe Telegram.

El a menționat că consilierul președintelui Sandu a propus să li se interzică artiștilor care au evoluat în Crimeea să mai facă turnee în Moldova, iar președintele însăși are în vedere posibilitatea de a adera la sancțiuni împotriva Belarusului, în viitor.

«Ce urmează? Retragerea din CSI, războiul împotriva Transnistriei, interzicerea vaccinului rusesc ”Sputnik V”, renunțarea la gazele rusești? <…> Sunt ferm convins că oamenii noștri, cu siguranță, nu au nevoie de așa ceva. Iar “oamenii buni” ai lui Sandu să-și exprime falsul lor patriotism în alte țări», a subliniat Dodon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076