Hot News
Președintele Putin, la inaugurarea monumentului lui Aleksandr Nevski
13/09
Zaharova a anunțat confirmarea intervenției SUA în alegerile din Rusia
13/09

Până la alegeri mai este o săptămână, dar Occidentul face, deja, evaluarea rezultatelor

Afiș electoral: Alegem împreună!/ Foto: RIA Novosti

Rada Supremă a Ucrainei s-a adresat parlamentelor și organizațiilor internaționale, cerându-le să nu recunoască rezultatul alegerilor pentru Duma de Stat din 19 septembrie, informează Comisia pentru investigarea amestecului extern în treburile interne ale Rusiei, pe pagina sa de pe rețeaua Telegram. Motivul formal îl constituie participarea la vot a locuitorilor Crimeii și a celor din Donbass care au pașaport rusesc. Anterior, un apel similar a fost făcut și de Comitetul Parlamentului European pentru afaceri externe.

Despre cum se pune în aplicare următorul plan de oprire a dezvoltării Rusiei și cine din străinătate crește interferența în alegerile din Rusia, încercând să-și impună voința sa rușilor, a relatat emisiunea TV ”Ora parlamentară”, cu participarea președintelui Comisiei menționate a Dumei de Stat, Vasili Piskariov care, între altele, a calificat recenta convocare a ambasadorului SUA, John Sullivan, la Ministerul de Externe al Rusiei drept o măsură de avertisment și a precizat că diplomatul a fost informat în legătură cu existența dovezilor privind amestecul american în alegerile din Rusia.

”Chemarea ambasadorului este o măsură de avertizare. Asta înseamnă că amestecul SUA în procesul electoral din Rusia a trecut de mult toate granițele admise. Anterior, părții americane i s-a mai atras atenția atât pe linie parlamentară, cât și de către autoritatea de reglementare, la adresa marilor companii de IT”, a precizat deputatul.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875127