Hot News
Turciak: Partidul ”Rusia Unită” a obținut majoritate constituțională în noua Dumă de Stat
20/09
Cinci partide și o rată ridicată de participare. Datele statistice cheie cu privire la alegerile din Rusia
21/09

Rezultatele preliminare ale monitorizării internaționale a alegerilor din Rusia

Misiunea observatorilor a Organizației pentru Cooperare de la Shanghai/ Foto: sng.fm

Misiunea de observatori a CSI nu a înregistrat încălcări care ar putea afecta rezultatele votului.

Ilhom Nematov: „Observatorii noștri au vizitat 623 secții de votare în toată Rusia. Comisia Eltctorală Centrală din Rusia și comisiile electorale locale au făcut o treabă excelentă în pregătirea campaniei electorale. Acest lucru a permis votarea la cel mai înalt nivel. Am testat sistemul de supraveghere video – acesta oferă, într-adevăr, acces instantaneu la video în direct de pe fiecare secție, ceea ce ajută la prevenirea falsificării. 

Am fost prezenți la numărarea voturilor, iar misiunea de observatori nu a înregistrat nicio încălcare care ar putea afecta rezultatele votului. Alegerile s-au desfășurat în conformitate cu legislația în vigoare în țară, au fost deschise și competitive.” 

Misiunea Organizației pentru Cooperare de la Shanghai (SCO)  notează că evenimentele electorale s-au desfășurat în mod transparent, alegerile s-au derulat pe baze competitive.

Tynchtyk Shainazarov: „Alegerile deputaților pentru Duma de Stat au fost în conformitate cu cerințele legislației și cu obligațiile internaționale asumate de țară”.

Glen Machinini, președintele Comisiei Electorale Centrale din Africa de Sud: Am învățat multe pentru mine.

„A fost foarte important pentru noi să vizităm alegerile din Rusia, să evaluăm inovațiile tehnologice și să înțelegem în ce direcție ar trebui să mergem mai departe”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097