Hot News
Cinci partide și o rată ridicată de participare. Datele statistice cheie cu privire la alegerile din Rusia
21/09
Putin: Economia rusă s-a redresat complet după pandemie
21/09

Kosaciov: Alegerile au răspuns așteptărilor alegătorilor

Senatorul Konstantin Kosaciov/ Foto: RIA Novosti

Alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei au oferit cetățenilor oportunitatea de a-și exprima în totalitate dreptul de vot – este convins vicepreședintele Consiliului Federației, senatorul Konstantin Kosaciov, relatează Rossiiskaia gazeta.

”Putem spune că alegerile au avut loc, că ele au răspuns așteptărilor alegătorilor ruși oferind oportunitatea de exprimare în totalitate a dreptului de vot”, a spus Kosaciov, luând cuvântul în Consiliul Federației, la o întâlnire cu observatori internaționali.

Alegerile din Rusia s-au desfășurat cu succes; nu au fost înregistrate nici un fel de nereguli, a confirmat deputatul Milli Mejlis al Azerbaidjanului, Nizami Safarov.

”Ceea ce am observat noi a fost o serie de secții de votare din Regiunea Moscova, o serie întreagă de secții de votare din Moscova. Peste tot pe unde am fost, alegerile au decurs în strictă concordanță cu cerințele legislației Rusiei privind alegerile de deputați pentru Duma de Stat. Fără echivoc, pot să declar că nu s-au înregistrat nici un fel de nereguli, nici un fel de abateri de la cerințele legislației ruse”, a subliniat Safarov.

”Ne alăturăm colegilor noștri și declarăm că nu am observat nici un fel de nereguli, nici un fel de încălcări. Vă felicităm pentru reușita alegerilor”, a spus observatorul din partea Uzbekistanului, membru al Senatului, Borii Alihanov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097