Hot News
Fondatorul ”Kaspersky Lab”, despre votul online
22/09
Kremlinul a spus cine este vinovat de creșterea prețurilor la gaze în Europa
23/09

Patrușev a cerut Londrei să-și rezolve problemele interne până la crearea ”Britaniei Globale”

Foto: unsplash.com

Înainte de a încerca să construiască o ”Britanie Globală”, Marea Britanie trebuie să se ocupe, în primul rând, de problema relațiilor interetnice din interiorul Regatului, este de părere secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, scrie cotidianul Rossiiskaia gazeta.

«După retragerea din Uniunea Europeană, Londra s-a apucat, cu o forță dublă, să realizeze proiectul ”Britania Globală”. Dar înainte să se apuce de renașterea fostei măreții imperiale, ar fi bine ca britanicii să se ocupe de problemele de la ei de acasă”, a declarat Patrușev într-un interviu acordat publicației ”Arugmentî i faktî”. Potrivit spuselor sale, Londra vrea, sub noua denumire de ”Britania Globală”, să-și ridice, cu metode vechi, propriul imperiu. ”Este un motiv care ar trebui să dea de gândit atât Marii Britanii în sine, cât și țărilor și popoarelor care, la momentul respectiv, au simțit pe propria piele opresiunea colonială britanică”, a spus secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

Patrușev a amintit că un număr însemnat de locuitori ai Scoției, ai Țării Galilor și Irlandei de Nord nu se consideră nici acum britanici, deoarece, potrivit afirmațiilor lor, ”de secole, englezii i-au izgonit pe scoțieni în munți, pe galezi i-au folosit ca mână de lucru ieftină, iar pe irlandezi i-au dus la muncă în colonii ca sclavi”. ”Secole la rând, aceste popoare s-au confruntat nu cu mai puțin dispreț decât africanii și asiaticii supuși Marii Britanii”, a subliniat Patrușev.

El a menționat că politica anti-rusă a Londrei are o lungă istorie. «De la sfârșitul secolului al XIX-lea, Marea Britanie a încercat să asmută Japonia împotriva Rusiei, provocând războiul din 1904-1905, în urma căruia țara noastră a fost obligată să facă importante concesii teritoriale. Ceva similar au încercat să repete cu Germania nazistă, pregătind ”complotul de la München”», a arătat Patrușev.

 

1 Comment

  1. Jon Mihaescu spune:

    Nu intimplator, Marea Britanie a fost identificata de Lumea Buna, chiar si din interiorul ei, ca „PERFIDUL ALBION”! In toata istoria existentei ei s-a timut doar de mizerii si cotzcarii, a „adunat” prin rapt tot ce au insemanat zenituri ale civilizatiilor pe care le-a colonizat si le-a dus la British National Museum. Acum, se mira (Perfidul Albion) ca e plin de tot felul de natiuni, dar nu-si pune problema, din prostie, sau perfidie, ca toate acele zenituri ale civilizatiilor furate viclean, insumeaza energii acumulate in milenii ale acelor popoare supuse si stoarse de bogatiile lor naturale, atrag energetic popoarele de la care au fost furate…Normal! Nici un hotz nu-si face procese de constiinta despre cum, cind si de ce a furat! Parafrazindu-l pe Dimitrie Cantemir, Pergidul Albion nu va putea evita Judecata Divina, deci va urma IMPLAC ABIL, Legea Firii, „Incrementa si inevitabila Decrementa Aulae Britanica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068