Hot News
Bătălie câștigată. Dina Averina s-a răzbunat pentru Olimpiadă
31/10
Putin a propus G20 să alcătuiască un clasament al proiectelor ecologice
01/11

Patrușev: Sub masca îngrijorărilor legate de mediu, Occidentul obligă Ucraina să renunțe la gazul din Federația Rusă

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev/ Foto: 123ru.net

Sub pretextul preocupării legate de mediul înconjurător, Occidentul obligă Ucraina să refuze gazele rusești ieftine, este convins secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, scrie agenția Rambler.

”Sub masca îngrijorării legate de mediul înconjurător, Occidentul subvenționează în mod intenționat apariția, în Ucraina, a turbinelor eoliene și solare, obligând, astfel, Kievul să renunțe la gazele rusești ieftine”, a spus Patrușev, într-un interviu publicat pe site-ul kp.ru.

«Bruxelles-ul a anunțat, deja, că, în cazul unei ierni ”neașteptat de geroase”, va sări în ajutorul Ucrainei prin fluxuri inverse de gaze din Slovacia», a spus Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei. În opinia lui, ”nu există nici o îndoială că va fi același gaz rusesc, dar la un preț mult mai ridicat”.

Patrușev a atras, de asemenea, atenția că «străduindu-se să obțină neutralitate climatică, Europa nu doar mută producțiile ”murdare” dincolo de granițele sale, dar, prin introducerea așa-numitei taxe carbon, intenționează să aplice taxe la produsele realizate de respectivele întreprinderi».

În interviul pe care Patrușev l-a acordat în ajunul deschiderii conferinței internaționale asupra climei de la Glasgow, el a chemat să se gândească că «poate, următoarele conferințe privind clima, ar trebui organizate într-un oraș african sau asiatic, unde este amplasată ”producția murdară” de ”tehnologii curate»?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082