Hot News
MAE Rus a criticat modul în care SUA și NATO abordează negocierile de securitate
09/01
Ultima oră: Riabkov a calificat drept fantastică întâlnirea preliminară cu SUA, de la Geneva
10/01

Șoigu a vorbit despre război informațional pe toate fronturile

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu/ Foto: RIA Novosti

În prezent, se duce un război informațional pe toate fronturile și Moscova nu are dreptul să îl piardă, a declarat ministrul Apărării al Rusiei, în cadrul programului ”Audiența militară” al postului de televiziune ”Zvezda”, relatează agenția Lenta.ru.

”Au sosit vremuri când nu mai este vorba doar despre a furniza informație, sub o formă sau alta, ci este vorba, și nu mă tem de acest cuvânt, despre un mare război. Un război informațional, care se duce pe toate fronturile, iar noi nu avem nici un drept să pierdem în acest război”, a spus Șoigu, comentând activitatea Departamentului pentru informații și comunicații în masă al Ministerului Apărării al Rusiei, căruia i-a fost dedicată emisiunea respectivă.

După cum menționează Lenta.ru, referitor la războiul informațional împotriva Rusiei, ministrul Apărării a vorbit încă din 2016. Potrivit spuselor sale, pe atunci, Statele Unite și NATO nu renunțau la încercările lor de a impune altor țări voința lor, cu ajutorul dictatului economic și politic, dar și prin forță militară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875083