Hot News
Expert: SUA se tem de pierderea activelor de petrol și gaze naturale din Kazahstan
09/01
Valentin Vasilescu: Învățăminte militare trase din derularea evenimentelor din Kazahstan
09/01

Soloviov a reamintit o frază profetică a lui Putin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin/ Foto: fitzroymag.com

Autoritățile din Kazahstan au fost pe deplin convinse că puternicele investiții străine sunt suficiente pentru ca nimeni să nu le atingă. „S-a dovedit că s-au înșelat profund”, a spus Vladimir Soloviov în emisiunea „Soloviov LIVE„, scrie Vesti.ru

”Sunt gata să te lovească în orice moment, scuipând, pur și simplu, pe tot, pe orice înţelegere”, a spus Soloviov.

”În același timp, așa cum se întâmplă adesea, o frază profetică, rostită încet-încet de Vladimir Putin, a așezat toate lucrurile la locul lor”, a remarcat Soloviov.

La una dintre întâlniri, liderul Kazahstanului, Kasîm-Jomart Tokaev, s-a adresat publicului cu următoarea afirmație: „A deține arme nucleare într-o lume modernă nu este o garanție a securității și, în special, a prosperității economice.”

„Uneori este mai bine să nu deții arme nucleare, ci să atragi, în schimb, mai multe investiții în economia proprie, să susții și să dezvolți relații bune cu toate statele lumii, ceea ce face Kazahstanul în practică”, și-a continuat Tokaev ideea.

„Saddam Hussein a crezut la fel”, a comentat, scurt, președintele Rusiei Vladimir Putin.

Cuvinte au fost rostite în cadrul unei reuniuni a Clubului de dezbateri ”Valdai”. ”Atunci, lui Tokaev i s-a părut amuzant”, a rezumat Soloviov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875077