Hot News
Președintele rus, Vladimir Putin,
Putin: Decizia privind recunoașterea Republicilor Donețk și Lugansk va fi luată astăzi (VIDEO)
21/02
Putin: Ucraina de astăzi este în întregime o creație a bolșevicilor, a lui Lenin
22/02

Putin s-a adresat națiunii în legătură cu recunoașterea independenței Republicilor Populare Donețk și Lugansk. În direct

Președintele rus Vladimir Putin. Un mesaj televizat către națiunea cu prilejul recunoașterii independenței Republicilor Populare Donețk și Lugansk/ Foto: Serviciul de presă al Kremlinului

Imediat după mesajul său televizat adresat națiunii, președintele rus Vladimir Putin a semnat, la o ceremonie de la Kremlin, decrete de recunoaștere a Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DNR și LNR).

El a încheiat, de asemenea, cu liderii DNR și LNR, Denis Pușilin și Leonid Pasechnik, tratate de prietenie, cooperare și asistență reciprocă între Rusia și republicile. „Felicitări”, li s-a adreseze Putin în încheiere.

Ceremonia a avut loc în Sala Ecaterinei a Kremlinului, unde a avut loc, anterior, o ședință extraordinară a Consiliului de Securitate al Federației Ruse. Membrii Consiliului de Securitate la această ședință s-au exprimat în favoarea recunoașterii independenței DNR și LNR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875095