Hot News
Din presa română. Veteran CIA: ”Armata ucraineană a fost înfrântă. Ceea ce a mai rămas este o operațiune de curățare” (www.opozitia.net)
27/03
Fost premier al Ucrainei a dezvăluit planul serviciilor speciale occidentale împotriva vorbitorilor de limbă rusă
28/03

Ministerul Apărării al Rusiei a anunțat distrugerea unei mari baze de carburtant din regiunea Lvov (VIDEO)

Reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Rusiei, general-maiorul Igor Konașenkov/ Foto: RIA Novosti

Ca urmare a unei lovituri cu o armă aer-sol de mare precizie cu rază lungă de acțiune a fost distrusă, la 26 martie, o importantă bază de carburant de lângă Lvov, care furniza combustibil trupelor ucrainene din regiunile vestice ale Ucrainei, precum și a celor din apropiere de Kiev, a anunțat reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Rusiei, general-maiorul Igor Konașenkov, citat de TVZvezda. 

”În plus, rachete de croazieră de mare precizie au distrus secții ale Uzinei de reparații radio din orașul Lvov. La respectiva întreprindere se efectuau reparații capitale și lucrări de modernizare pentru rachete antiaeriene ale sistemelor ”Tor” și S-125, pentru stații radar destinate forțelor aeriene ale Ucraine, mijloace de război electronic și lunete pentru tancuri”, a explicat Konașenkov. 

Ministerul rus al Apărării a anunțat, totodată, că a fost distrus cu ajutorul unei arme de mare precizie cu rază lungă de acțiune și lansare de pe mare un depozit de rachete penetru sistemele S-300 și ”Buk” din localitatea Plesețk, la 30 de kilometri sud-vest de Kiev. 

Potrivit lui Konașenkov, de la începutul operațiunii militare speciale au fost distruse: 289 de aparate de zbor fără pilot, 1656 de tancuri și alte vehicule blindate, 169 lansatoare reactive pentru sistem de foc în salve, 684 unități de artilerie și mortiere, precum și 1503 unități de tehnică militară specială pentru automobile.

VIDEO: aici

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089