Hot News
Lavrov consideră că SUA amenință cu înlăturarea fizică a președintelui Rusiei
27/12
Lavrov: SUA caută să escaladeze conflictul din Ucraina
28/12

RaHDit a dezvăluit datele a mii de hackeri ucraineni care operează pe segmentul rusesc al internetului

Foto: apral.ru

Grupul de hackeri RaHDit („Evil Russian hackers”) a publicat date despre mai mult de o mie de hackeri din Ucraina care operează pe segmentul rusesc al internetului, relatează Komsomolskaia pravda.

Datele au fost publicate pe portalul ”Nemesis”. Potrivit canalului de pe rețeaua de socializare Telegram al grupului, listele îi demască pe „fașciștii cibernetici și pe păpușarii lor din structurile de securitate și militare”.

„Primii sunt hacktiviști, niște puștani care au primit ”butonul”, iar el îl apasă, comițând acte de huliganism, crezând că sunt „hackeri”. Ceilalți sunt marketeri, targeteri și SMM-iști care fac jocuri murdare în rețelele noastre sociale și împroașcă lături”, se arată în comunicat.

RaHDit a împărțit listele în două subsecțiuni – IT Army of Ukraine (Armata IT a Ucrainei) și Save UA (Salvați UA). Prima include 759 de nume, în timp ce a doua conține date despre 406 persoane.

După cum a scris KP.RU, anterior, hackerii RaHDit au dezvăluit listele de cadeți și profesori ai Academiei Serviciului de Securitate al Ucrainei. Anterior, RaHDIt a dezvăluit datele a 1.500 de ofițeri de informații ucraineni, inclusiv cei care lucrează la misiunile diplomatice ucrainene de peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875207