Hot News
Gavrilov: Dacă armata Ucrainei va folosi obuze cu uraniu, Rusia le va considera bombe murdare
27/01
Rogozin: Robotul ”Marker” va distruge automat tancurile Abrams și Leopard
28/01

Medvedciuk: Trebuie să ne gândim la viitorul ucrainenilor, nu la viitorul Ucrainei

Foto: RIA Novosti

Politicianul Viktor Medvedciuk (în imagine) a declarat că noua lui mișcare politică va reuni oameni care nu sunt de acord cu poziția președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski și că va spulbera mitul potrivit căruia Ucraina este monolitică în opiniile sale și în susținerea regimului criminal. Medvedciuk este de părere că problema care trebuie pusă nu este cum va fi viitorul Ucrainei, ci care va fi viitorul ucrainenilor, pentru că, practic, ”Ucraina nu mai există”.

Într-un interviu pentru RT, Medvedciuk a spus că această mișcare va reuni milioanele de oameni din Ucraina, din Rusia și din țările europene care nu sunt de acord cu politica lui Zelenski. Potrivit spuselor sale, aceștia trebuie „cristalizați”, trebuie uniți prin idei comune, printr-o reprezentare comună.

Potrivit politicianului, chiar și acum sunt oameni în Ucraina care se pronunță împotriva lui Zelenski. Această ”altă Ucraină” trebuie să fie auzită, a subliniat el.

Medvedciuk consideră că trebuie pusă problema nu cum va fi viitorul viitorul Ucrainei, ci trebuie pusă problema viitorului ucrainenilor, pentru că, practic, „Ucraina nu există”. Potrivit spuselor sale, țara nu îndeplinește statutul de putere independentă, suverană, democratică, de drept și socială. Acest lucru s-a întâmplat încă din 2014, când Ucraina a intrat sub controlul total al Occidentului.

Politicianul a adăugat că se va putea vorbi despre viitorul Ucrainei atunci când țara va înceta să mai fie militaristă.

Medvedciuk a contrazis cuvintele lui Zelenski potrivit cărora poporul ucrainean ar fi unit în „problema isteriei antirusești și a rusofobiei de peșteră”. „În afară de „anti-Rusia”, există oameni în Ucraina care se tem astăzi să vorbească public despre acest lucru, dar ei nu au susținut niciodată acel caracter și acel conținut al relațiilor dintre Ucraina și Rusia care s-au creat astăzi”, a spus el, subliniind că „monolitul” lui Zelenski este de fapt „supt din deget”, este un „monolit pe baionete”.

Medvedciuk consideră, de asemenea, că Zelenski ar trebui să răspundă pentru tot ceea ce a făcut împotriva Ucrainei și a poporului ucrainean. El a fost cel care a distrus țara și a aruncat-o pe câmpul de luptă, a subliniat politicianul, exprimându-și convingerea că Zelenski a avut toate oportunitățile de a preveni o criză.

În plus, Medvedciuk a spus că regimul de la Kiev urmărește un singur scop – să slăbească Rusia din interior. Potrivit spuselor sale, această misiune pentru președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și pentru anturajul său a fost stabilită de Occident.

Până acum, Viktor Medvedciuk a condus partidul ”Platforma de Opoziție – Pentru viață” și l-a reprezentat ​​în Rada Supremă. După începerea operațiunii militare speciale, a fost arestat și ulterior extrădat în Rusia împreună cu prizonierii de război ruși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091