Hot News
În Bulgaria au avut loc marșuri festive cu steaguri rusești
05/03
Un jurnalist american a ridiculizat ideea de a deposeda Rusia de Crimeea
05/03

„A fost avertizat”. Scott Ritter l-a sfătuit pe Zelenski să se predea până nu e prea târziu

Foto: RIA Novosti

Militarii ucraineni se pot răscula împotriva lui Volodimir Zelenski (în imagine) din cauza situației critice de pe front, a declarat fostul ofițer de informații al Corpului de Infanterie al Marinei Militare a SUA, Scott Ritter, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom (https://www.youtube.com/watch?v=b6gY2eaKiME), relatează RIA Novosti.

„Dacă Zelenski continuă acțiunile militare, <…> Forțele Armate ale Ucrainei se vor ridica împotriva lui, iar Ucraina va trebui să se predea fără nici un fel de înțelegere”, este de părere fostul agent.

Potrivit ofițerului, autoritățile de la Kiev dispun de suficientă muniție până la vară, după care armata ucraineană va ajunge într-o situație fără ieșire, deoarece NATO nu va putea să le refacă rezervele.

„Toată lumea știe ce se întâmplă când una dintre părți rămâne fără muniție. Așadar, cărțile au fost date pe față, Ucraina a pierdut deja”, a precizat Ritter.

În același timp, colonelul este de părere că lui Zelenski i-au fost trimise deja, și nu o dată, semnale de la Washington că sprijinul occidental este pe terminate, motiv pentru care trebuie să înceapă negocieri înainte ca acest lucru să se întâmple. Ofițerul este convins că regimul de la Kiev se apropie inevitabil de moartea sa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064