Hot News
„A fost avertizat”. Scott Ritter l-a sfătuit pe Zelenski să se predea până nu e prea târziu
05/03
Zaharova: Condiție pentru prelungirea acordului privind cerealele
06/03

Un jurnalist american a ridiculizat ideea de a deposeda Rusia de Crimeea

Foto: 24newnews.ru

Jurnalistul american și gazda canalului de Youtube Judging Freedom, Andrew Napolitano, a declarat că ideea occidentalilor de a „elibera” Crimeea de prezența Rusiei este absurdă, scrie Rambler.ru.

Într-o postare pe contul său de Twitter, Napolitano a luat în derâdere ideea Occidentului de a deposeda Rusia de Crimeea și a calificat-o drept stupidă. „Ideea potrivit căreia] Crimeea ar putea fi „eliberată” de prezența Rusiei este tot una cu ideea de a elibera Texasul de prezența americanilor și de a-l da Mexicului”, a subliniat el.

De asemenea, jurnalistul american a calificat mesajul adresat Parlamentului de președintele Rusiei, Vladimir Putin, pe 21 februarie, drept unul dintre cele mai raționale susținute, în ultimul timp, de diferiți șefi de stat. Potrivit spuselor sale, Putin știe сă în spatele crizei din Ucraina se află Occidentul. Acest fapt „este cunoscut de noi toți”, a adăugat Napolitano. În opinia sa, extinderea NATO a contribuit la escaladarea conflictului.

Anterior, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că țara se pregătește să atace Crimeea. El a anunțat că Forțele Armate ale Ucrainei sunt pregătite din punct de vedere moral și tehnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875191