Hot News
La contraatacurile inamicului, Rusia va răspunde cu o super-armă
10/03
Un politician bulgar a rupt steagul ucrainean de pe primărie, calificându-l fascist
10/03

American Thinker: Americanii vor să-l vadă pe Putin în fruntea SUA

Colaj: slanews.ru

Popularitatea liderului rus Vladimir Putin este în creștere în Statele Unite, iar mulți americani încep să vadă în Putin un erou pe care și l-ar dori în fruntea țării lor, a declarat Laura Wellington, editorialist la publicația American Thinker, relatează Vzgliad.

Potrivit autoarei articolului, mulți americani încep să vadă în Putin eroul pe care și l-ar dori ca președinte al Statelor Unite. Potrivit editorialistei, până acum, popularitatea liderului rus în Occident se limita la o imagine bruatală a acestuia de la fotografiile făcute în timpul unor activități sportive sau la călare pe cal, fără cămașă. După care însă, subliniază autorul materialului, americanii au început să observe calitățile de lider ale lui Putin, căruia îi pasă de țara și de poporul lui mult mai mult decât le pasă autorităților americane de țara și poporul lor, relatează RIA Novosti.

În opinia lui Wellington, încă un motiv de creștere a popularității președintelui rus îl constituie neîncrederea față de Biden și nemulțumirea față de politica promovată de acesta. Jurnalista consideră că americanii respectă devotamentul lui Putin față de Rusia, în timp ce liderul american nu acționează în interesul țării sale, ceea ce explică gradul ridicat de apreciere a acțiunilor lui Putin și eșecul lui Biden ca șef al statului. Sondajele arată că șase din zece americani consideră că Biden nu a realizat aproape nimic și că SUA se îndreaptă în direcția greșită.

Vzgliad amintește că, în februarie, veteranul și scriitorul american Noctis Draven a fost de acord cu declarația președintelui rus, Vladimir Putin, despre catastrofa spirituală a Occidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875210