Hot News
Autoritățile ruse au trasat trecerea de la „anti-criză” la normalizare
15/04
Rusia a dezvoltat un nou sistem de război electronic capabil să blocheze sateliții
15/04

Au fost dezvăluite detaliile unui atac cu racheta ”Kinjal” asupra unui buncăr cu generali NATO

Purtătorul rachetelor hipersonice „Kinjal” este o versiune specială a avionului interceptor cu rază lungă de acțiune MiG-31K/ Foto: Ministerul rus al Apărării

La începutul lunii martie, Forțele Aerospațiale ale Rusiei au lansat un atac cu o armă hipersonică asupra unui buncăr situat lângă orașul Lvov, informează cotidianul Moskovski komsomoleț.

Într-un interviu acordat canalului de YouTube ”Deni TV”, analistul politic Nikolai Sorokin a relatat că la așa-numitul „punct de comunicare” era concentrat de-facto întregul sistem de control actual al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Potrivit informațiilor sale, în urma loviturii rachetei ”Kinjal” lansată de un MiG-31, au fost lichidați până la 300 de ofițeri și generali ai blocului miliar și politic NATO. În plus, acolo se afla un mare număr de așa numiții ”consilieri” și coordonatori, a detaliat expertul.

„Erau inclusiv câțiva generali americani, mulți colonei, ofițeri de rang superior, posibil și generali britanici, foarte mulți polonezi”, a raportat Sorokin.

Cel mai interesant este că ei erau sută la sută convinși că sunt în siguranță, deoarece se aflau la 120 de metri sub pământ, dar ”Kinjal” a prăbușit tavanul peste capul ”oaspeților noștri”, a rezumat expertul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    ,,Și nu este nici o făptură ascunsă înaintea Lui, ci toate sunt goale și descoperite, pentru ochii celui în fața Căruia noi vom da socoteală’’ . (Epistola către evrei 4,13)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875094