Hot News
Ambasada Rusiei a condamnat declarația Ministerului de Externe al Moldovei cu privire la un tribunal special
16/04
În buncărul din Ucraina au rămas cadavrele a 160 de ofițeri NATO după atacul cu racheta ”Kinjal”
17/04

Premiera filmului ”Provocarea”, realizat parțial în spațiul cosmic, a avut loc în Orașul Stelelor

Actrița Iulia Peresild, în timpul filmărilor/ Foto: gamemag.ru

Prezentarea în premieră a dramei „Provocarea” a avut loc la Casa Cosmonauților din Zviozdnîi Gorodok (Orașelul Stelelor, n.r.).

Lungmetrajul a fost filmat parțial la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), o are ca protagonistă pe actrița Iulia Peresild, relatează 360tv.ru.

Evenimentul a debutat cu un concert festiv și o ceremonie de premiere a personalului Centrului de pregătire a cosmonauților, direct implicat în pregătirea pentru zbor a echipei de filmare.

„În orice caz, este o filmare unică. Unică atât din punctul de vedere al pregătirii oamenilor pentru zborul în spațiu, cât și în ceea ce privește procesul de filmare în condiții de gravitație zero”, a declarat Mihail Iudin, director adjunct al Centrului de pregătire a cosmonauților.

Peste 200 de persoane au participat la premieră. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 20 aprilie.

„Readucem la viață vechile tradiții, când toate avanpremierele aveau loc aici, în Zviozdnîi Gorodok. După părerea mea, acest lucru este important pentru ca locuitorii să beneficieze de cât mai mutle servicii și oportunități””, a declarat, la rândul său, Evgheni Barișevski, șeful districtului urban Zvezdnîi Gorodok (Regiunea Moscova).

Lungmetrajul lui Klim Șipenko, ”Provocarea”, a fost parțial filmat la bordul ISS. Regizorul filmului și actrița principală Iulia Peresild au zburat pe Stația Spațială pentru filmări. Creatorii filmului consideră că acest proiect este unic nu numai pentru Rusia, dar și întreaga industrie cinematografică mondială.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cred că este un film extraordinar. Dacă va fi posibil cândva, mi-ar face o deosebită plăcere să-l vizionez pe acest site (cu subtitrare în limba română).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091