Hot News
Sondaj de opinie: Putin se bucură de un nivel de încredere de 80%
22/04
Comentariul MAE rus privind decizia Berlinului de expulzare în masă a diplomaților ruși
22/04

Scott Ritter: Autoritățile americane trec sub tăcere crimele lui Zelenski

Foto: sobcor.news

Fostul ofițer de informații american, Scott Ritter (în imagine), a declarat că Washingtonul știe de crimele de corupție ale președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, dar le ascunde cu grijă, relatează Rossiiskaia gazeta.

În opinia lui Ritter, un astfel de comportament avantajează Washingtonul. Statele Unite nu vor permite inspecții și audituri externe. „Acesta este prețul derulării de afaceri în Ucraina”, a declarat fostul agent secret, citat de RIA Novosti.

Ritter a mai spus că partea americană trebuie să țină secrete toate detaliile ajutorului militar și financiar acordat Ucrainei. În caz contrar, oamenii obișnuiți ar afla adevărata situație a lucrurilor. Iar atunci, nivelul de aprobare a ajutorului acordat Kievului ar putea scădea în rândul americanilor, a adăugat Ritter.

Recent, jurnalistul american Seymour Hersh a anunțat că Zelenski și anturajul său și-au însușit peste 400 de milioane de dolari din acizițiile de combustibil. În plus, directorul CIA, William Burns, i-a transmis președintelui ucrainean o listă cu 35 de generali și oficiali de rang înalt, ale căror acte de corupție sunt cunoscute de CIA și de alți funcționari americani.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    ,,În slujba poporului se poate greși, căci oamenii cu răspunderi mari sunt necontenit în ispite; dar a te sluji de poporul tău pentru interesele, ambițiile și setea de putere – personale ori de grup – asta este deja fărădelege, și nu păcat! Oamenii vii greșesc, însă fărădelegi săvârșesc doar neoamenii”. (Patriarhul Pavle al Serbiei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053