Hot News
Luptătorii grupului ”Wagner” au arătat pentru prima dată depozitele cu arme sovietice de lângă Soledar
01/05
Presa: O serie de țări împiedică politica SUA în conflictul din Ucraina
01/05

Jurnalistul american Morris a evaluat acțiunile Ucrainei în Donbass drept terorism și genocid

O femeie în fața casei ei distruse de bombardarea Donețkului de către Forțele Armate ale Ucrainei/ Foto: RIA Novosti

Acțiunile întreprinse de Ucraina în Donbass începând din 2014 pot fi caracterizate drept terorism și genocid continuu, a declarat Clayton Morris, jurnalist american și prezentatorul programului Redacted News.

„Asta se întâmplă (la Donețk. – n.r.) din 2014. Genocid și terorism continuu”, a comentat jurnalistul atacurile lansate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra localităților din această regiune.

Potrivit precizărilor sale, conflictul ucrainean a început în momentul în care, în 2014, artileria Ucrainei a atacat populația civilă din Donbass. Jurnalistul subliniază că doar „o persoană needucată” nu poate înțelege acest lucru.

Morris a explicat că, în ajunul izbucnirii conflictului, Forțele Armate ale Ucrainei au atacat Donețkul și regiunea Zaporojie, ținte fiind zone rezidențiale unde nu există obiective militare. Ca urmare a atacului militant, au fost uciși civili, a amintit el.

În același timp, mass-media occidentală „au ignorat mai multe atacuri masive aducătoare de moarte venite din partea Ucrainei”, a spus prezentatorul.

„Nu veți vedea aceste lucruri pe principalele posturi de televiziune ale țării”, a menționat el.

Începând din 2014 și până în ziua de astăzi, armata ucraineană bombardează în mod regulat Donețkul și alte orașe din Donbass.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Bineînțeles că nu vom vedea niciodată adevărul spus pe posturile de televiziune. Îndobitocirea sistematică a societății se face, în primul rând, prin televiziune. De ce? Pentru că omul din ziua de azi nu se mai obosește că citească, să caute și alte surse de informare. Se mulțumește să i se de-a totul de-a gata, să asculte toate poveștile fără să verifice dacă sunt adevărate. Platon spunea că ,,cei care spun poveștile, controlează societatea”. În această lume ignorantă, săracă spiritual, minciunile sunt mai ușor de crezut decât adevărul. Ceața de pe creierul multor oameni nu se va risipi, atâta timp cât trăiesc în ignoranță și nepăsare. Dar au un avantaj: cine n-are cap, nu-l doare.
    Am găsit o înregistrare din Australia, cu susținători ai Rusiei. Este o dovadă că nu toată lumea e ,,dresată” să creadă tot ceea ce i se prezintă. O atașez mai jos:
    https://www.bitchute.com/video/TNr28CUXwpY9/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097