Hot News
Corneliu Vlad: Izolarea internatională a Rusiei, o intentie ridicolă
04/05
Prigojin: Practic, contraofensiva trupelor ucrainene a început deja
04/05

Peskov, despre reacția lui Putin la atacul asupra Kremlinului

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov/ Foto: TASS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, în situații dificile, extreme, președintele se comportă întotdeauna cu calm, transmite RIA Novosti.

„Președintele rămâne mereu calm în astfel de situații, păstrându-și concentrarea, claritatea în aprecieri, în indicațiile pe care le dă, așa că nu s-a întâmplat nimic nou în acest sens”, a relatat Peskov în cadrul unui brifing.

El a mai subliniat că șeful statului nu pregătește niciun masaj special în legătură cu atacul ucrainean asupra Kremlinului. De asemenea, nu este planificată convocarea în regim de urgență a Consiliului de Securitate al Rusiei, care se va reuni, totuși, vineri, în cadrul unei ședințe programate din timp. Peskov a estimat că, probabil, subiectul va fi abordat cu acest prilej.

Peskov a adăugat că Putin va lucra joi la Kremlin. Este de așteptat ca președintele să aibă o întâlnire cu șeful Ministerului Dezvoltării Economice, Maksim Reșetnikov. Pentru viitorul aproapiat nu sunt prevăzute contacte internaționale. Doar în perioada 8-9 mai va avea loc vizita președintelui Kârgâzstanului la Moscova.

Primele informații privind atacul asupra Kremlinului au fost anunțate miercuri. Cele două drone ucrainene au fost dezactivate. Nimeni nu a avut de suferit, nu s-au înregistrat daune materiale. Potrivit lui Peskov, președintele nu se afla la Kremlin în acel moment.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Președintele Putin este un om calm, care gândește bine înainte de a acționa. Zelenski este disperat, stă acum ca un țap logodit, pierdit în spațiu și vrea neapărat să-l enerveze pe domnul Putin, dar nici o șansă. Un articol bun pe această temă:
    https://www.activenews.ro/opinii/Zelenski-isi-joaca-marele-rol-Moarte-pe-Credit-181842

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875054