Hot News
Recepție la Ambasada Federației Ruse cu ocazia Zilei Victoriei
05/05
Lavrov: Arhitectură multipolară trebuie să se bazeze pe un echilibru de interese
05/05

Kennedy a îndemnat SUA să asculte ceea ce spune Putin despre liniile roșii

Foto: Getty Images

Candidatul la președinția Statelor Unite, Robert Kennedy Jr., nepotul celui de-al 35-lea președinte american, John F. Kennedy (în imagine), a declarat, într-un interviu pentru publicația britanică UnHerd, că Washingtonul ar trebui să asculte ceea ce spune președintele rus Vladimir Putin despre încălcarea de către Washington a liniilor roșii, transmite dzen.ru.

„Deci Statele Unite, cel mai mare dușman al nostru, ne tratează ca pe un inamic, acum au pus stăpânire pe guvernul unei țări vecine și l-au făcut ostil nouă, după care au început să adopte legi care încalcă interesele acestei uriașe populații ruse din Donbass”, și-a început Kennedy ideea, prezentând modul de a gândi al rușilor.

„În Donbass, Guvernul ucrainean a ucis 14.000 de ruși. Dacă Mexicul le-ar fi făcut așa ceva americanilor, am invada-o în secunda doi. Așa că eu cred că trebuie să ne punem în pielea adversarilor noștri”, a spus politicianul.

„Dar declanșarea unui război nu este nici în interesul lui [Putin]. Și ne-a spus de atâtea ori: acestea sunt liniile roșii pe care le încălcați”, a concluzionat Kennedy.

Potrivit spuselor sale, dacă „de la bun început te porți cu ostilitate cu Rusia, reacția lor de răspuns va fi, desigur, la fel de ostilă”.

El a menționat, de asemenea, că guvernul SUA a susținut lovitura de stat din 2014 împotriva guvernului ales democratic al Ucrainei și SUA dețin dovezi în acest sens sub forma unei stenograme a convorbirilor telefonice ale Victoriei Nuland, care forma un nou guvern ostil… Rusiei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Robert Kennedy jr. nu spune decât adevărul și cu siguranță cunoaște mai multe lucruri decât am putea afla noi. Cu bună știință linia roșie a fost încălcată de multe ori și înțelegerile semnate au fost aruncate la gunoi. SUA și Occidentul au format un grup care se manifestă tot mai ostil față de Rusia. Iar ostilității nu-i poți răspunde decât cu ostilitate. Rusia a încercat să nu răspundă provocărilor, să se poarte cu înțelepciune, dar în cazul de față nu mai poți aplica îndemnul biblic de a întoarce și celălalt obraz. Aici nu întorci obrazul ci dai un picior în fund ostilului obraznic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091