Hot News
Putin a cerut măsuri de reducere a plecărilor rușilor în străinătate
13/05
„O victorie dăruită”: cucerirea redutei Grivița 1 de la Plevna din 30 august 1877 (II)
13/05

Din mass-media română: Republica Moldova va fi băgată oare cu forța în NATO, spre a fi transformată în a doua Ucraină?

Foto: CutiaPandorei

Populația Basarabiei este în procent de peste 63% împotriva aderării la NATO! scrie publicația CutiaPandorei.

Firma de sondare a opiniei publice din Republica Moldova iData a realizat recent un sondaj de opinie, în care a întrebat moldovenii dacă susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) și Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). Majoritatea moldovenilor susțin aderarea țării la UE, totuși aderarea la NATO este susținută de puțini moldoveni.

Potrivit iData, 57,4 % dintre moldoveni susțin aderarea Republicii Moldova la UE, iar 35,1 % dintre cetățeni se împotrivesc aderării. Apartenența țării la NATO este susținută de 26,1 % dintre moldoveni, iar 63,5 % dintre intervievați se împotrivesc aderării.

Sursa:  https://diez.md/2023/05/12/sondaj-majoritatea-moldovenilor-sustin-aderarea-moldovei-la-ue-aderarea-la-nato-este-sustinuta-de-mai-putini-moldoveni

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Degeaba nu dorește populația aderarea la NATO, că nimeni nu ia în considerare părerea lor. Dacă instrucțiunile din afară sunt pentru aderare, atunci așa va fi. La noi ține cineva cont că nu am dorit să fim implicați în acest conflict, că suntem de partea cea rea a baricadei, că ne-am băgat unde nu ne privește, ca musca în bălegar? SUA și Occidentul au găsit, prin Maia Sandu, o altă marionetă ușor de manipulat. Se va face tot posibilul pentru aderare, tocmai pentru a aduce NATO la ușile Rusiei. SUA și Occidentul, cu toate organizațiile lor, sunt niște mincinoși care nu respectă nici o convenție, nici un tratat. Sunt un adevărat pericol pentru existența acestei lumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875075