Hot News
SUA au greșit, intrând în confruntarea cu Rusia în Ucraina
15/05
China a acuzat SUA că dezvoltă arme biologice împotriva anumitor grupuri etnice
15/05

Apti Alaudinov: „Luptând împotriva armatei lui Dajjal (antihrist), trebuie să înțelegem că sunt necesare eforturi comune”

Apti Alaudinov, comandantul unității de forțe speciale ”Ahmat”, Eroul Rusiei/ Foto: vk.com

„În ultimele zile am avansat activ”, a scris Apti Alaudinov, comandantul spețnazului ”Ahmat”, format din luptători ceceni, pe canalul de Telegram. ”Mă aflu în Belogorovka, la fabrica de var. Aici a fost concentrată o cantitate mare de forțe și mijloace ale inamicului. Le-am făcut praf. Dacă altcineva din rândul inamicilor vrea să fie terminat, îl invităm! Iar dacă inamicul crede că prin contraofensiva lui poate duce Ucraina la victorie, se înșeală profund! Alte 40-50 000 de persoane din populația masculină a Ucrainei vor trece inevitabil în neființă. Va fi o mare lovitură pentru poporul ucrainean. Iată ce urmăresc liderii criminali ai Ucrainei și stăpânii ei occidentali. Are loc o spălare de bani prin ștergerea de pe fața pământului a populației masculine din Ucraina. Rusia este o putere prea puternică, cu resurse colosale, pentru a fi învinsă de vreo 50-100 000 de oameni pe niște vechituri vechi de 50 de ani fabricate de NATO!

Stând pe canapea și „sorbind din ceașca de ceai”, este foarte ușor să emiți judecăți pe tema: „De ce durează atât de mult să cucerim Artiomovsk” și așa mai departe. Trebuie să înțelegem că, dacă am ocupa Artiomovsk dintr-o lovitură, ar trebui să sacrificăm mii de vieți. Compania militară privată ”Wagner” suferă pierderi grele, pe care nu ar fi trebuit să le suporte. Dar dacă ar fi încercat să cucerească orașul mai repede, pierderile ar fi fost de 10-20 de ori mai mari. Și de ce ar trebui să ocupăm Artiomovsk repede cu prețul atâtor forțe?! Pentru ca cineva să ne laude stând acasă?! În plus, ce e supranatural la acest oraș?! Nimic! ”Wagner” zdobește acolo mii de naționaliști ucraineni. În același timp, dacă ”Wagner” și-ar fi făcut repede treaba, nu ar fi existat acei mii de militari ucraineni nimiciți. De fapt, Evgheni Viktorovici [Prigojin, fondatorul companiei ”Wagner” – n.r.] a atras un număr mare de inamici asupra sa și-i distruge sistematic. Fiecare face exact lucru pentru care a fost pregătit strategic sa-l faca. Iar ”Wagner” și-a făcut treaba de nota zece cu plus!

Perfidia inamicului nostru nu are absolut nicio limită. Dar nu merită să dăm o importanță exagerată atacului asupra Kremlinului. Da, trebuie trase câteva învățăminte de aici. Important este să vezi ce trebuie făcut pentru ca așa ceva să nu se mai repete. În același timp, răspunsul ar trebui să fie asimetric față de cele întâmplate. Să crezi că în țara noastră nu există grupuri diversioniste, este o mare iluzie. Suntem în război cu blocul NATO. Este cel mai josnic inamic care ar putea exista vreodată pe acest pământ. Sunt sataniști. Suntem datori față de întreaga țară să ne consolidăm, să ne adunăm. Trebuie făcut totul pentru a ne asigura că întreaga populație a țării noastre lucrează pentru rezolvarea unei singure probleme. Și numai în acest caz nu se va întâmpla așa ceva.

Statul nostru se află în faza de purificare. Am stat prea mult timp în păcat. Dacă ne uităm în jur vom vedea că nu am ajuns încă la puritatea cerută nouă de Dumnezeu. Încă ne învrednicim să ne divizăm (după considerende naționale, religioase etc.). Când vom deveni o familie unită, Dumnezeu va face în așa fel încât să nu mai existe lovituri asupra noastră. Iar noi vom fi doar învingători. Cu toții trebuie să ajungem la Dumnezeu. Nu o parte. Toți. Rusia luptă astăzi pentru valorile lui Dumnezeu! Și luptând împotriva armatei lui Dajjal (antihrist), trebuie să înțelegem că sunt ncesare eforturi comune.

Acest război se va încheia doar cu victoria Rusiei! Fiți siguri și nu vă faceți griji pentru nimic! Dumnezeu este cu noi!”

„Dacă aș fi citit aceste cuvinte nesemnate, aș fi putut să mă gândesc că le-a rostit vreunul dintre sfinții bătrâni ai timpului nostru sau vreun preot ortodox intuitiv”, a comentat Boris Korcevnikov, directorul general al postului de televiziune ”Spas”. – Nu, le-a spus un musulman, Apti Alaudinov, un războinic fenomenal, eroul și apărătorul nostru – un om de curaj, o inteligență, o inimă și o credință fenomenale.

Dumnezeu să vă binecuvânteze, Apti, pe dumneavoastră, pe toți camarazii dumneavoastră de război și pe toate rudele dumneavoastră. Măreața mea Patrie, atât de complică, atât de diferită, atât de frumaosă și de neînvins, atât de sfântă”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Frumoase cuvinte, Apti Alaudinov! Dumnezeu să-ți dea sănătate și să te păzească de tot răul pe tine și pe toți camarazii tăi, voi care luptați pentru Sfânta Rusie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076