Hot News
„Procesul a fost lansat”. Senatorul Pușkov a avertizat SUA despre cel mai rău „coșmar” al lor
16/05
Icoana lui Rubliov „Sfânta Treime” va fi transferată de la Galeriile Tretiakov la Biserica Ortodoxă Rusă prin decizia lui Putin
16/05

Zelenski a încălcat regulile de etichetă la întâlnirea cu Papa

Foto: ok.ru

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a încălcat mai multe reguli care țin de etichetă la întâlnirea pe care a avut-o cu Papa Francisc, a anunțat publicația Exxpress, citată de Lenta.ru.

Prima greșeală comisă de Zelenski a fost că nu l-a lăsat înaintea sa pe șeful Bisericii Catolice la intrarea în biroul Suveranului Pontif. După care oaspetele s-a așezat pe scaun mai devreme decât Papa Francisc și nu s-a ridicat când unul dintre consilierii Suveranului Pontif i-a strâns mâna. În plus, la întâlnirea cu Papa Francisc, liderul de la Kiev a venit îmbrăcat într-un pulover obișnuit.

În februarie, Albina Holgova, președinta Asociației Naționale a Experților în Etica de Afaceri, Etichetă și Protocol (Rusia – n.r.), l-a criticat pe Zelenski pentru ținuta sa vestimentară de la întrevederea cu regele Marii Britanii, Charles al III-lea. Președintele Ucrainei a încălcat cerințele codului vestimentar, îmbrăcând un longsleeve și pantaloni de culoare kaki, în locul unui costum de afaceri.

 

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Dar la ce v-ați așteptat din partea lui Zelenski? El nu respectă nici o regulă, indiferent că e regulă de vestimentație, comportament sau orice altceva. Are pretenția ca toată lumea să se ploconească în fața lui, se comportă ca un puștan de 18 ani care crede că e cool. Își închipuie că joacă într-un film de la Hollywood. Pozează în macho, în masculul alpha, cel mai feroce de pe planetă. Vrea să impresioneze, dar nu face decât să fie ridicol. Poate o impresionează pe Ursula, căreia i se fac ochii ca la melc atunci când îl întâlnește. Dar de unde nu este, n-ai ce să ceri! Săptămâna trecută a avut pretenția să vorbească printr-un mesaj video în finala Eurovision, dar cererea i-a fost respinsă. Ha, a luat-o în freză de data asta. Cred că s-a zvârcolit pe jos de ciudă! Dar ar fi putut participa direct pe scenă, nu trebuia decât să se machieze, să-și pună o perucă, o rochie mulată roz și fiindcă e obișnuit să danseze pe tocuri, putea să facă un număr de excepție. Poate chiar ar fi câștigat marele premiu. A ratat ocazia.

  2. Andrei spune:

    Un pitic frustrat. Si iresponsabil. N-ai ce sa-i ceri.
    Dar… util: ultima speranta a mogulilor din SUA si Europa de a pune mana pe – cel putin – o bucata din Ucraina, ca sa-si compenseze cheltuielile de razboi si sa faca si profit gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064