Hot News
Generalul ucrainean: Zelenski greșește subestimând armata Rusiei
17/05
Ambasadorul Ucrainei în Franța a cerut să fie prezentate scuze pentru că turneul lui Zelenski a fost comparat cu circ
18/05

Peskov, despre informația jurnalistului american Seymour Hersh

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov/ Foto: TASS

Fluxul de arme furnizate de Occident Ucrainei nu a făcut decât să crească, a declarat secretarul de presă al șefului statului rus, Dmitri Peskov, citat de publicația Vzgliad.

Reprezentantul Kremlinului a fost rugat să comenteze informația jurnalistului american Seymour Hersh, potrivit căreia țările europene ar îndemna în secret Kievul să oprească acest conflict. Peskov a spus că nu știe ce informații deține jurnalistul. La Kremlin, a adăugat el, se primesc doar fapte concrete.

În special, a precizat Peskov, Moscova vede că fluxul de arme, echipamente și muniție destinate Ucraina este în creștere. În plus, a crescut nivelul caracteristicilor tactice și tehnice ale armelor furnizate.

Kremlinul a subliniat în repetate rânduri că, în stiuația creată în jurul Ucrainei, singura cale pentru Moscova este continuarea operațiunii speciale, în condițiile în care Kievul nu demonstrează nici o perspectivă pentru o soluționare pașnică.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Da, citisem și eu articolul lui Seymour Hersh despre grupul celor cinci țări (Polonia, Țările Baltice și Ungaria) care i-au cerut lui Zelenski să negocieze cu Rusia. Nu prea cred acest lucru. Polonia, care se pare că ar conduce acest grup, nu cred că ar îndrăzni o neascultare față de SUA. Toate indicațiile vin din SUA, nu mișcă nimeni fără aprobarea ei. Zelenski n-ar face o mișcare de acest gen, fiindcă el supraviețuiește doar atâta timp cât durează acest conflict. Și așa cum a spus domnul Peskov, faptele contează, nu te poți lua după niște vorbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874984