Hot News
Ministerul rus al Apărării: Statele Unite dezvoltă arme biologice în Ucraina
29/05
Vizita premierui Mișustin în China a fost un triumf
29/05

Zaharova a comparat vorbele senatorului american și ale lui Bush despre moartea rușilor

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova/ Foto: Izvestia

Vorbele senatorului american Lindsey Graham sunt asemănătoare cu declarațiile lui George W. Bush, a amintit purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, relatează agenția Lenta.ru.

„Vă gândiți poate că senatorul american Graham este singur în retorica lui nazistă? Că este o excepție hidoasă? Că sistemul american nu poate produce o asemenea monstruozitate? Greșiți. Amintesc faptul că într-o discuție cu farsorii Vovan și Lexus, George Bush (juniorul din dinastia președinților americani) chiar așa a și spus, crezând că stă de vorbă cu regimul de la Kiev: ”Misiunea noastră este să ucidenți cât mai mulți ruși”, l-a citat Zaharova.

Potrivit spuselor sale, partea americană a reacționat la o astfel de comparație și a început să insiste pe faptul că Bush nu mai este la putere. În același timp, reprezentanta oficială a MAE rus a sugerat că atât Bush, cât și Graham încă mai au greutate politică.

Anterior s-a anunțat că, în cadrul unei întrevederi cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, Graham a declarat, referindu-se la ajutorul militar acordat Kievului de către Washington, că „rușii mor”, atrăgând atenția, în acelaști timp, că SUA „nu au cheltuit niciodată bani cu atâta succes”.

Ultima oră: 

Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei l-a pus în urmărire pe senatorul american Lindsey Graham, împotriva căruia președintele Comitetului de Investigații al Rusiei, Alexander Bastrîkin, a dispus deschiderea unui dosar penal pe faptul declarațiilor rusofobe.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Graham și Bush jr. au dovedit, prin afirmațiile lor, că instigă la ură și crimă, deci sunt criminali. Oare dacă Rusia ar fi făcut asemenea declarații la adresa americanilor ce s-ar fi întâmplat? Numai că Rusia nu se coboară la un asemenea nivel, la care s-au coborât oficialii americani. Să nu uităm că fratele lui George W. Bush, Neil Bush, a fost recrutat de către Boris Berezovsky (decedat în 2013) în lupta sa anti-Putin. Berezovsky și-a coordonat acțiunile cu alți dușmani ai președintelui Putin, îndeosebi cu Vladimir Gusinski și Leonid Nevzlin, evrei ruși, emigrați acum în Israel. Ei beneficiază de sprijinul lui Jacob Rothschild și a miliardarului George Soros, iar scopul lor este de a influența opinia publică internațională împotriva lui Vladimir Putin. Partea americană încearcă să mușamalizeze declarația lui George Bush spunând că el nu mai este la putere. Dar nici nu este nevoie să fie la putere. Se poate acționa și din umbră, cel mai bine din umbră, precum tâlharii. Americanii au o bucurie malefică atunci când mor rușii? Sunt bolnavi. Dar, oricând roata se poate întoarce.
    Dumnezeu să păzească poporul rus de asemenea ne-oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089