Hot News
Putin, despre operațiunea militară, contraofensiva ucraineană și Zelenski
17/06
”O victorie dăruită”: cucerirea redutei Grivița 1 de la Plevna din 30 august 1877 (VI)
18/06

Senatorul Pușkov a răspuns dur la cererile lui Macron de a „influența Rusia”

Senatorul Aleksei Pușkov/ Foto: RIA Novosti

Președintele francez Emmanuel Macron însuși ar fi trebuit să influențeze Kievul pentru a rezolva problema ucraineană și să nu caute modalități de a influența Rusia prin alte țări, a scris senatorul Alexei Pușkov pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

„Există o modalitate mult mai simplă și mai accesibilă pentru Macron însuși – de a influența Ucraina. Este mult mai ușor, deoarece Ucraina este complet dependentă de asistența militară și financiară occidentală, ceea ce a fost recunoscut recent de șeful politicii externe a UE Borrell”, a declarat parlamentarul.

În opinia senatorului, apelul lui Macron către Mohammed bin Salman arată, de asemenea, că Occidentul și-a pierdut complet pârghiile de influență asupra Moscovei.

Anterior, Agenția France-Presse a transmis, citând o sursă din biroul președintelui Franței, că Emmanuel Macron, în discuțiile cu prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, i-a cerut vineri să „își folosească influența” asupra Rusiei pe problema Ucrainei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Oh, Doamne, iarăși Macron? Elevul Macron, îndrăgostit de profesoara lui cu 24 de ani mai mare și pe care o ia de soție? Parcă îl văd învârtindu-se ca un titirez beat în jurul profesoarei, cu ochii ieșiți din orbite și salivând abundent. Cam așa cred că s-a învârtit și în jurul prințului moștenitor al Arabiei Saudite, încercând să-l convingă să-și folosească influența asupra Rusiei. Ha, cred că prințul i-a dat cu Flit. Macron ar trebui bătut la fund cu rigla și pus la colț, ca un elev neascultător ce este. Dă dovadă de imaturitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076