Hot News
KGB: Serviciile speciale occidentale pregătesc acapararea puterii în Belarus
26/06
Putin: Mesaj către cetățenii Rusiei
27/06

American Conservative: Europenii refuză să intre în război cu Rusia

Foto: Telegram

Europa a obosit să susțină financiar Ucraina și, de aceea, nu va lupta alături de ea în cazul unui război real cu Rusia, este de părere editorialistul Doug Bandow, de la publicația American Conservative, scrie cotidianul Vzgliad.

Autorul articolului scrie că, înaintea summitului NATO de la Vilnius, în SUA s-au deplasat politicienii europeni care susțin aderarea Ucrainei la Alianță. În cadrul discuțiilor purtate cu aceștia, jurnalistul a primit, practic, confirmarea concluziilor sale că nimeni din Europa nu este gata să intre în confruntare cu Rusia.

Interlocutorii lui Bandow, majoritatea din guvernele naționale și din Parlamentul European, au recunoscut că populațiile lor s-au săturat să ofere asistență materială Ucrainei.

Acest lucru l-a determinat pe jurnalist să ridice întrebarea privind disponibilitatea acestor oameni de a intra într-un război real cu Rusia. „Nimeni nu a răspuns afirmativ”, a declarat Bandow.

Editorialistul consideră că dintre membrii NATO doar SUA sunt pregătite pentru o astfel de confruntare, dar la Washington își dau seama că o confruntare cu Rusia presupune amenințarea unui război nuclear, iar politicienii americani nu s-ar încumeta la un astfel de pas.

Anterior, s-a anunțat că UE intenționează să ofere Ucrainei un nou pachet de ajutor financiar în valoare de 50 de miliarde de euro.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Trebuie să fii de-a dreptul idiot ca să intri în război cu Rusia! Țările membre NATO se dau puternice și curajoase doar din gură, că pe ,,teren” nu s-ar încumeta nici una să se sacrifice de dragul Ucrainei. SUA mereu se confruntă cu cineva doar prin intermediari. Numărul soldaților americani uciși în toate operațiunile militare care au avut loc este unul foarte mic. Este clar că o confruntare directă SUA-Rusia va duce la un război nuclear. Mai are importanță cine va câștiga? Probabil că va fi sfârșitul acestei lumi, astfel se vor ,,rezolva” toate problemele existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875098