Hot News
Putin: Indicatorii economici ai Rusiei au depășit așteptările
05/07
Presa: Serviciile de informații americane au confirmat că CIA lucrează în Ucraina
06/07

Atacul de la Makeevka: Numărul victimelor a ajuns la 68 de oameni

Foto: ntv.ru

Numărul civililor răniți în urma atacurilor lansate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra localității Makeevka, din Republica Populară Donețk (DNR), a crescut la 68, a anunțat șeful administrației orașului, Vladislav Kliuciarov, citat de publicația Vzgliad.

Potrivit acestuia, 68 de persoane au avut de suferit, trei copii – născuți în 2009, 2014 și 2020 – au fost răniți de cioburi de sticlă. Un bărbat, născut în 1962, a fost ucis, relatează TASS.

Kliuciarov a adăugat că 40 de blocuri de locuințe, 13 grădinițe, un spital, două stații de pompieri și o serie întreagă de alte obiective de importanță socială au fost avariate la Makeevka în urma atacurilor armatei Ucrainei.

„Cartierul acesta, Cervonogvardeiski, este mereu atacat la noi, dar asemenea distrugeri ca în noaptea trecută, nu au mai existat. Aseară, începând de la ora 17:00 [ora Moscovei], forțele ucrainene au început să tragă, apoi au continuat. Al doilea atac, de la 21.40, a fost foarte puternic, au fost foarte multe distrugeri. Până în prezent au fost avariate 40 de blocuri de locuințe, 12 instituții de învățământ general, 13 grădinițe, 4 instituții sportive și 13 obiective sociale, 2 stații de pompieri și 9 instituții medicale”, a declarat el.

Pe 4 iulie, corespondentul Izvestia, Evgheni Bîkovski, a declarat că militarii ucraineni au lovit Makeevka cu sistemele de lansare multiplă de rachete HIMARS.

Forțele armate ale Ucrainei bombardează zilnic teritoriul Republicilor Populare Donețk și Lugansk. Cel mai adesea sunt supuse focului orașele Donețk, Gorlovka, Makeevra, Iasinovataia și o serie de așezări din Republica Lugansk.

 

2 Comments

  1. alex spune:

    Oculta vestică are nevoie de jertfe continue pe altarul ei,așa merge ritualul la sataniști,din 2014 în Ucraina tot așa e,înainte a fost Siria,Irak,Afganistan,Vietnam,Serbia.Diferenta e doar aceea că acum Ucraina e marele ei altar însângerat,mainae putem fi noi,sau Europa sau întreaga lume după cum decurg lucrurile.Precum cresc interesele și jertfele cresc.Pt aceea nu exista echitate socială pt oameni atât în SUA cât și în UE,pt aceea traficul sub orice formă e atotprezent iar sistemele de protecție civilă sunt anemice,totul în numele acestui ritual.Nu vă dați seama?

  2. Carmen spune:

    Oare cum de Ucraina nu a declarat că Rusia și-a bombardat propria infrastructură și și-a ucis proprii cetățeni? Vor să distrugă aceste două regiuni – Donețk și Lugansk – și să ucidă toți rușii de acolo. Biden, NATO, Occidentul ce spun, e ceva normal? Dacă Mexicul ar fi făcut ceea ce a făcut guvernul Ucrainei – să ucidă rușii din Dontțk și Lugansk – , dacă Mexicul ar fi făcut asta cu americanii care trăiesc în Mexic, SUA și-ar fi invadat vecinul în secunda următoare. Puneți-vă în pielea Rusiei, puneți-vă în situația lui Vladimir Putin. Ce ar trebui să facă? Au murit cetățeni ruși, pe care el, ca președinte, are datoria să-i apere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091