Hot News
Copilul unui cuplu împușcat de un grănicer ucrainean a murit de foame la Mariupol
09/07
Medvedev nu a exclus atacuri asupra obiectivelor nucleare din Ucraina dacă va fi atacată Centrala Nucleară de la Smolensk
10/07

Scott Ritter: Ultimul avertisment al Statelor Unite pentru Zelenski

Scott Ritter (dreapta)/ Foto: screenshot video

Țările occidentale l-au avertizat pe Volodimir Zelenski în legătură cu orice încercare de a comite un act de sabotaj la Centrala Nucleară Zaporojie, a declarat fostul agent american, Scott Ritter, într-un interviu acordat canalului de YouTube Judging Freedom, relatează RIA Novosti.

„Zelenski a primit un avertisment în Occident. I s-a spus să se oprească. Dacă șeful regimului de la Kiev ar ataca Centrala Nucleară și acest lucru ar duce la consecințe grave, s-ar descotorosi de el”, a explicat militarul.

Potrivit lui Ritter, președintele Ucrainei poate folosi sabotajul ca pretext pentru intervenția altor țări, care, așa cum crede el, îl vor ajuta să recâștige controlul asupra Centralei Nucleare.

Forțele Armate ale Ucrainei nu vor putea organiza singure o astfel de operațiune din cauza bunei pregătiri a armatei ruse. Moscova este la curent cu planurile autorităților de la Kiev și ar putea preveni în timp util o amenințare în caz de necesitate, a conchis fostul ofițer de informații.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Vrăjeală! Dacă Occidentul ar fi vrut să se ,,descotorosească” de Zelenski, ar fi putut s-o facă mai de mult, având în vedere toate acțiunile lui criminale. Dar acest pion încă este de folos Statelor Unite în lupta ei împotriva Rusiei. Și apoi, să pui condiția că dacă va ataca Centrala Nucleară doar atunci vei lua măsuri, mi se pare un lucru absurd. După ce răul e făcut și toată lumea va avea de suferit, ce importanță mai are ,,descotorosirea” de Zelenski? Oare nu e normal ca răul să fie prevenit, să se ia măsuri înainte ce producerea lui? Și nu cred că Zelenski a primit un avertisment serios din partea Occidentului; poate a primit unul de fațadă, pentru a-i impresiona pe cei spălați pe creier. N-aș putea să cred vorbele unui fost agent american, despre care wikipedia scrie că este: ,,un autor american, expert, fost ofițer de informații al Corpului Marin al Statelor Unite, fost inspector de arme al Comisiei Speciale a Națiunilor Unite și un infractor sexual condamnat. Ritter a servit ca analist militar junior în timpul Operațiunii Furtună în Deșert.” Un condamnat pentru corupere de minori și un pușcăriaș, pentru mine nu reprezintă o sursă de încredere și vorbele lui nu valorează nici cât o ceapă degerată! Basme pentru fraieri…

  2. alex spune:

    Zelenski nu face nimic fara Occident,toți pașii,chiar cei simpli îi sunt trasați de SUA.Ca să ajungi așa de valoros pt intrigile SUA trebuie sa fii un bufon perfect,iar Zelenski este.Un actor prost în schimb poate deveni măscăriciul perfect.Dar SUA când va dori va arunca vina pe intermediari daca nu îi va mai conveni ceva.Mereu a făcut-o.Face parte din joc.La înalta curte deși e nevoie mereu de bufoni,aceștia trebuie schimbați căci intervine plictisul pt unul.Zelenski va face jocurile SUA până va distruge total Ucraina,apoi alt măscărici,poate al nostru,va fi pus să intervină el în conflict că sa ne duca la distrugere și pe noi.Pt Nato toate popoarele ce o compun sunt doar de sacrificiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048